– Yes jag fick träningsvärk på rätt ställe –

image

Gårdagens PT pass på L9-fitness Burlöv var helt klart det bästa och roligaste passet ever. Magdalena Martini är en helt otroligt grym PT. Vi tränade rumpa och då mina ben var totalt dödade på passet så kände jag mest där. Så jag var lite rädd att det inte tog som det skulle på rumpan. Men herre jävlar vad det känns idag. I hela baken och i benen ha ha. Najs! Och som vanligt med en PT som pressar en så klarar man ju helt galet mycket!  Vi filmade lite med men det får bli i ett annat inlägg.

image

image

På bilden ovan har jag precis gjort klart utfallssteg med vikter och det sög verkligen musten ur mig. Nu vet jag hur jag bäst tränar rumpan. Det är lätt att man fastnar i traditionella övningar.

Nu är jag verkligen inne igen i det här med träning och det känns så skönt att vara tillbaka! Jag hör hemma där och mår som bäst när jag får styrketräna. Jag har alltid gillat styrketräning. Har testat en massa olika saker men det finns inget som ger mig det där som styrketräning ger. Sen är det ju alltid kul att testa lite olika saker men det är något jag aldrig kommer lämna trots uppehåll då och då.

Som känt är ju den där andra dagen som blir ännu värre än dagen efter träningen så om jag tycker det känns idag så ska jag minsann se imorgon ha ha. Nä nu ska jag vila. Man får inte glömma den viktiga vilan.

Kramen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.