– Smärta & träning men nu är jag igång –

Jag kan säga att jag känner mig jäkligt levande men på det sättet att jag känner mig halvt döende ha ha. Ont i överkroppen pga skadan i ryggen. När jag vaknade var jag helt jäkla stel. Asså den smärtan är inte kul. Var tvungen att ta Ipren och smörja med Heat lotion. Brände skönt om ryggen. Skit jobbigt när man ska köra bil till jobb och kolla över axeln och liknande.

Sen när det gäller underkroppen så har jag ju kommit till den värsta dagen efter träning. 2 dagar efter är träningsvärken som värst. Och jippi det är idag. Ni vet känslan av att inte kunna sätta sig ner utan stöd eller typ kasta sig till sittandes bara för att slippa anstränga musklerna haha. Eller typ när man staplar ner för trappan och nästan trillar för man måste snabbt slappna av i musklerna i benen för att det gör så ont. 🙂

Tack Magdalena på L9-fitness Burlöv. Det är din förtjänst. 😉 Men jag ska ändå vara glad för det kunde varit värre och hon vet hur man sakta bygger upp träningen. Man vill ju inte skada sig och man vill ändå känna att man gett allt. Nu längtar jag tills på tisdag som är mitt andra PT-pass.

Vi gjorde även en ny kroppsmätning. Sen jag började jobba har jag gått upp lite lite i vikt men efter att vi vägt mig och mätt muskler och allt i kroppen så visade det faktiskt sig att mitt kroppsfett minskat och jag har ökat lite muskelmassa samt vatten i kroppen. Så med det vill jag säga. Kolla er inte blinda på vågen! Jag vet det är svårt. Men nu kan jag ändå vara nöjd att det går åt rätt håll och nu med träningen hoppas jag på att öka muskelmassan mer så att jag kan hamna på rätt procent när det gäller fettprocenten för jag ligger lite över där.

Då kämpar vi vidare! 🙂

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.