– Hur får jag ihop allt? –

Ja tro mig, jag har fått den frågan oerhört många gånger. Hur jag får ihop allt? Det handlar om viljan. Fråga dig själv, hur vill du att ditt liv ska se ut? När du svarat på det så har du ett mål. När jag svarar på den frågan så svarar jag:
“Jobbet flyter på så där vill jag bara fortsätta att utvecklas. Det går bra och framåt så där flyter det redan på. Hemmet vill jag ska vara städat, tvätten tvättad och middag ska lagas. Vi ska sitta med familjen tillsammans och äta. Jag vill ha tid för barnen. Jag vill även ha tid för mig själv och även för mannen. Jag vill träna varje vecka. Jag vill få ihop allt för att må bra, för att familjen ska må bra”

Typ så kan det se ut. Vad gör man sen? Jo man tar bit för bit. Jobbet flyter på. Ja då ser man till att hemmet fungerar. Man pratar med sin partner och lägger upp en strategi. Klart kan man inte göra allt på en gång. Jag var tvungen att få en balans på jobb först. Att jobba varje dag i den utsträckning som jag gör har jag aldrig gjort tidigare. Så det tar tid för kroppen att vänja sig. Då får man börja med det. Det viktiga är att tänka på att man hela tiden tänker på att ta nästa steg. Att inte bli för bekväm i det du gör nu. Alla kan få tid. Om jag kan så kan alla. Din hjärna sätter gränserna. Lura den! Ofta har man mer tid än vad man tror. Det handlar om att prioritera. Just nu får jag prioritera bort alla event och skoj som jag blir bjuden på. Men jag har ju hela livet på mig. Semester är det inget snack om nu. Men så är det när man har företag. Jag får vänta helt enkelt. Tänk så mycket tid jag kommer ha i framtiden. Det lockar mer!

Kram på er alla fina!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.