– Bästa sättet att komma igång med träning –

Ja då var första träningspasset avklarat på L9-fitness Burlöv. Med bästa Magdalena Martini! 🙂 Asså vilken kvinna! Hon får verkligen en att kämpa till det yttersta och hon får en att känna sig stark. I början är det alltid svårt att komma igång och jag rekommenderar alla som vill komma igång ordentligt att träna att i början träna med PT. Då får man en rivstart i träningen och du får hjälp med att göra alla övningar rätt. Det är mycket att tänka på och det är viktigt att komma igång rätt så man inte skadar sig.

image

Typiskt nog så skadade jag mig redan innan mitt första träningspass men det gick bra ändå. Vi tränade ben och så fick jag några övningar för att öka blodflödet i kroppen för det påskyndar läkningen av min stackars skadade muskel i ryggen. Idag kan jag röra huvudet mer men jag har fortfarande svinigt ont fortfarande i vissa rörelser och så har jag ont hela tiden men smörjer med Voltaren och innan jag gick och la mig smörjde jag med heatlotion vilket var så underbart! Brände rejält och man kände ingen smärta för en stund. Dock vaknade jag några gånger av smärtan men tack vare gårdagens träning så sov jag djupt och jag råkade somna redan kl 20 med Elias haha.

Nu hoppas jag det onda går över snart. Grymt jobbigt men för att vara positiv så kan jag faktiskt göra allt som vanligt.

Träningen igår var verkligen svettig. Man blir ju trött av ingenting i början och det känns verkligen i benen idag! Gillar verkligen Magdalenas breda kompetens som verkligen anpassar träningen efter en. L9-fitness Burlöv är härligt och luftigt och det är verkligen så blandat med folk där. De har till och med träning för barn och massor för både nybörjare och elit. 🙂

Men allra bästa sättet att komma igång och träna är att boka en tid med en PT så är du igång!

0 svar på “– Bästa sättet att komma igång med träning –

 1. Emma säger:

  Reklam reklam reklam. Sponsrade inlägg fine men det här lyser sponsring/reklam på långa vägar. Sjukt trist att läsa.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tråkigt att du inte gillar det. Men det är inget sponsrat inlägg. Jag älskar min PT och hoppas att fler får glädje av att träna med henne. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up