– Knäckt morsa, dålig start på dagen och Voltaren –

image

Denna dagen startade inte bra! För första gången sen vi öppnade närbutiken så försov jag mig. Dock hann jag precis på håret med någon minut över 7 och fick verkligen kasta in bullarna snabbt för att ha bullarna klara. Hann baka några bullar innan de första kunderna. Men när jag snabbt skulle köra ner bilen i garaget efter öppning och byta tröja till arbetströja så hände något som verkligen inte fick hände idag! Just idag! Why??? Jo en sträckning i nacken eller ner i rygg och skuldra. Tårarna bara rann för kinderna av smärtan som kom smygande och jag kände nej fan nu är det kört och strax efter så bara spred sig smärtan så jag knappt kunde andas. Denna gången var det värre än en lite sträckning i nacken. Detta spred sig över ett stort område.

Jag blev helt stirrig och gick fram och tillbaka för att fundera ut hur jag kunde få detta ogjort men till slut fick jag inse att det går inte att få det ogjort. Jag ringde till min PT i ren frustration och hon förklarade det som att om du sträcker ett gummiband tillräckligt mycket så går det ju inte mer till slut. Min muskel tackade för sig och jag hade en helt underbar kund som skyndade till apoteket för att köpa Voltaren Gel. Jag har smörjt in och stått ute i solen för att få lite värme. Jag kan röra mig lite nu men vissa rörelser tar emot.

Men varför tusan skulle detta hända den dagen jag har mitt första PT-pass på länge med Magdalena! 🙁 Jag bröt ihop när jag pratade med henne och hon lovade att något kunde vi göra. Vi kan ju träna ben och få lite massage. Jag känner mig som ett barn som blev snuvad på godis och bara lipade ha ha. Träning är ju mitt godis som jag laddat inför ett bra tag nu. Nu ska jag smörja nacken några gånger till. Jag känner mig lite snurrig och utmattad av smärtan. Men jag har lugnat mig nu och Magdalena säger att jag måste ta hand om mig. Jag känner själv att jag nog måste gå på någon avslappning eller iaf lära mig slappna av. Har säkert sjukt spända muskler med tanken på att jag jobbar precis varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.