Träningsvärk och lyckan att klara av nya grejer!

  

Ja då var det tisdag och jag har minsann träningsvärk i benen! Ja körde ben igår och gjorde marklyft, knäböj och Bulgarian squats. Avslutade med lite mage. Wow vilket kanon pass jag hade. Jag var ju lite rädd att göra marklyft igen då jag gjorde fel sist men tror att jag helt enkelt hoppade på fel vikt. Denna gången körde jag på 40kg och förra gången gjorde jag marklyft med 50kg och det var inte bra.

Även om man bara haft ett kort uppehåll har jag lärt mig att man ska ta det försiktigt men jag gillade verkligen tanken på att träna hårt för att sen vila en vecka. Dock har jag svårt för det där med vila. Mår ju så jäkla bra av att träna! Det är min drog helt enkelt och ta INTE den ifrån mig!!

Idag ska jag köra bröst och triceps. Och jag måste ju berätta vad som hände sist! Jag klarade av dips helt utan hjälp av gummiband. Wow vilken kick det är! Nu måste jag bara jobba vidare med chins. Känna som om att jag aldrig kommer att klara det. Men men tålamod och övning övning så ska jag nog klara det en vacker dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.