Maxa på gymmet, trollmor och barn som INTE vill sova

Dagens status hur ska man sammanfatta den? Eh jag känner mig något trött. Maxade på gymmet idag som det så fint heter! Körde bröst och triceps och lite dips min nya talang liksom ha ha. Fast det var enormt mycket tuffare att göra dips efter att man ha fått bröstmusklerna att lida ha ha men några grymt kämpande ena så klarade jag de.

  
Jag har även hunnit att fixa håret. Det behövdes verkligen! Kände mig som trollmor själv.

  
Uppljusat och fräscht! Är så glad att vara på väg tillbaka till det blonda ja ja jag vet att många tycker att jag passar i det mörka men jag trivs inte likabra helt enkelt och ska man lyssna på sig själv eller andra? Va va va? Ha ha…

Imorgon är det även drop in på Isaks avdelning. Ska bli mysigt att få en inblick i verksamheten samt träffa lite föräldrar. Isak hade haft personal från den skola som han sk börja på, på besök på sin avdelning idag. Så himla fint och engagerande. Det gillar vi verkligen! De verkar ha sån fin inskolning till skolan i denna kommun. Gillas starkt!

Sen har vi Elias busfrö som vägrar sova. Han har fått provsova idag och igår 20 min på dagis vilket resulterar att det tar från kl 20-22 att natta honom. Ja då kan du tro att man har lust att rycka halva huvudet med hår.

  

Jäkla tur han är så gullig och mysig emellanåt ha ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.