– Kom på öppet hus, L9 Fitness Burlöv –

l9 fitness

Imorgon har du möjlighet att komma på öppet hus i Burlöv på L9 Fitness mellan kl 09:00-13:00! Träffa mig och andra träningsglada personer. Du kan få testa på träning eller bara titta på och se vad som erbjuds. Ni kommer få testa produkter från HKC som är en stor grossist inom bla Hälsokost och kosttillskott. 😀 Vem tackar nej till det! Och så får du träffa bla världens bästa PT Madgalena Martini. Tjejen har bla hörts flera ggr i radion och är som en lexikon när det kommer till träning, kost och hälsa.

OCH HAR DU BARN? Jag kommer självklart ta med mina barn. De har ju lekhörna. OCH BARNPASSNING när man tränar. Ja kanske inte just på Öppet hus. 😉 Men är du snäll nog kan du nog flörta till dig som jag he he.

Du får testa INBODY MÄTNINGAR. (Hur mår du på insidan? behöver du gå ner i vikt? hur är din fett%? hur mkt muskelmassa har du? risk för benskörhet? Kom prova för endast 295kr – Kom in och boka din plats IDAG, endast 2 grupper om 12 personer får chansen till det rabatterade priset.)

Bjuder på TakeAway-Shake: Deras populära All-In-One ska du nu kunna ta med dig om du har bråttom iväg efter ditt pass! HUR BRA ÄR INTE DETTA! 😀 Ja tack!

Självklart tävlingar på plats!

Läs mer om eventet HÄR. <—

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.