– När ska det bli bättre –

image

Jag känner mig något sliten. Isak väckte mig kl 04 och kl 05 var han pigg och ville leka. Och jag ville sova. Till slut somnade vi om till kl 06. Självklart har Elias också väckt mig på natten och vi har somnat om. Vissa nätter är så och några få ggr får jag sova lite bättre och nästintill aldrig får jag sova en hel natt ostört. Med mycket att göra med affären. Mycket samtal som ska ringas och det är så mycket mer än vad man tror när man ska öppna butik.

Inte nog med det så glömmer jag saker. Jag tror det är stressen med allt. Jobba och sen vara med barnen. Jag måste också jobba lite efter arbetstid men försöker göra det snabbt och fokusera på barnen. Vänner och familj blir lidande. De klagar på mig varför jag inte hör av mig. Jag glömmer födelsedagar. Folk blir sårade. Tyvärr är det en sån period nu. Jag har aldrig öppnat en butik. Jag har aldrig varit i denna situationen tidigare. Jag tycker det är kul samtidigt som det är mycket att göra men går omkring med dåligt samvete. Jag kanske inte varit den bästa att höra av mig tidigare men i April – maj har varit värst.

Jag hoppas alla berörda förstår. Och hoppas att riktiga vänner förstår min situation och inte bara blir sura. Och jag är inte sur på någon jag har bara skit mycket att göra! ❤

0 svar på “– När ska det bli bättre –

 1. Sofie säger:

  Älskade vän… jag vet allt om det du beskriver, det vet du. Så lyd ett gott råd, sluta genast att känna samvetskval för att du inte räcker till för att vara den perfekta vännen (vad nu det är). Riktiga vänner, goda vänner, har förståelse för att du har fullt upp. Om inte, DERAS problem! Du gör så gott du kan och det är gott nog! Du ska inte behöva ursäkta dig för det. Det enda jag vill att du ska kräva av dig själv, är att lyssna inåt… hur mår DU? Vad behöver DU för att må bra? Gör inte mer än absolut nödvändigt! Du har redan flera signaler på att reserverna börjar ta slut. Låt dem INTE hinna ta slut! Sätt stopp i god tid och var rädd om dig! <3 På riktigt! jag menar allvar! Det är en order! 😉

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ska försöka att inte ha dåligt samvete men i vissa fall känns det faktiskt befogat! Tack snälla för att du bryr dig! Jag tror det blir bättre snart men kommer ändå vara mycket. Men blir nog mer balans av det. Men det är ju så med eget företag. Tur jag inte är helt själv i det. Kram fina och vi måste ses snart!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.