– Ja vart ska man börja –

Ja livet rusar på och jag frågade en av personalen på dagis vilken dag det var. Ha ha men det blir väl så om man jobbar dagligen. Imorgon är det träning igen och jag har ju missat berätta om mitt senaste träningspass på L9-fitness med PT-Magda. Hon är så duktig och inspirerande och hon heter Magdalena Martini och är PT L9-fitness i Burlöv. Hon finns på Facebook om ni behöver tips och råd som hon säkert ställer upp på.

image

Jag som trodde jag hade varit med om det jobbigaste träningspasset hade verkligen fel för detta senast var verkligen det jobbigaste! Fy vad det brändes i halsen och tog på min stackars kondition. Men jag måste säga att jag är grymt stolt över min utveckling även om jag tyvärr har skyhöga krav på mig själv. Men Magda lär mig att se utvecklingen och att jag faktiskt blir bättre och att jag ska fokusera på det och inte slå på mig själv.

image

image

Och Magdalena tjatar “sträck på dig”! Ja jag är så dålig på det. Kämpar verkligen och tränar hela tiden på det. Märkligt hur kroppen kan tycka att obekvämt är bekvämt.

image

Sen fick jag avsluta träningspasset, som jag inte trodde jag skulle överlevde men gjorde det, med olika blanka för magen. Den sista var helt galen och jag trodde på allvar inte att jag skulle klara det. Och den ser mycket enklare ut än vad den är ha ha. Testa! 😀

2 svar på “– Ja vart ska man börja –

 1. sandra - 3 barns mamma säger:

  Härligt att du hittat toppen bra PT 🙂

  Hahaha!!! Ja du vet inte hur ofta jag själv stannar upp för att försöka minnas vilken dag eller datum det är ;P

  ha en super fin kväll!!!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är helt underbart. Känner att jag haft sån tur som träffat henne! 🙂
   Haha inte bara jag med dåligt minne då hehe 😉 trevlig kväll! Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.