– Första passet i löpargrupp –

Det var otroligt kul att vara med i löpargruppen med L9-fitness och vi håller till i Pildammsparken i Malmö varje Måndag kl 18:00. Vi började genom att värma upp en runda och sen fick vi göra olika övningar med både hopp och spring. Det var på en kort sträcka som vi tex sprang med höga knä och sen gick tillbaka. Så fick vi träna på att slappna av i kroppen och träna upp styrka i vristerna. Viktigt med styrka för att förebygga skador vid löpning. Det var så skönt att komma ut och springa för det var så längesen jag gjorde det. Härligt att höra det spraka av kvistar under fötterna. Vi avslutade med en joggingrunda efteråt. Vi höll till vid tallriken och både uppvärmning och avslutning var runt tallriken. Jag tyckte det var en enormt bra start för mig som nybörjare och nästa gång blir det lite mer löpning om jag minst det rätt. Men vi börjar alltid med styrka för att stärka oss och värma upp oss innan löpningen. De som håller i passet är så roliga och testar du på detta så är du med i en grupp som ingen annan. Här tänker man utanför boxen och det är inte stelt och allvarligt som många kan vara.
Vill du läsa mer om L9-runners så klicka in här. Du kan också kontakta mig om ni är nyfikna och behöver mer info. Man kan vara med i gruppen utan att ha träningskort på gymmet.
Ursäkta för dåliga bilder men här kommer 2. Magdalenas (min PT) dotter var med. Så himla duktig. 7 år och hon hakade på jättebra.
Vi pratade om hur viktig del det är för barn att vara aktiva och Magda påminde sin dotter om att detta var vi gjorde för. Vilken inspiration.

image

Idag invigde jag mina kläder från Dcore. Jag älskar verkligen deras kläder. Och det var helt perfekt att vara ute och springa i. Hade en långärmad träningstopp under men jag hade nog till det blir kallare behövt en jacka ovanpå som jag kan ta av mig när jag blir för varm. Tips på någon bra löparjacka? Men just igår var det bara att värma upp och sen var det perfekt med de kläderna jag hade på mig.

image

image

Dock var jag nog inte helt kry som jag misstänkte med efter 2 veckors förkylning så tänkte jag att det kanske bara var en ursäkt för att inte träna men så var inte fallet. Hade ont i halsen på kvällen och blev slemmig i halsen. Idag kände jag mig kass i kropp och hals. Men jag vilar idag och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Jag är hur som så stolt över att jag tog mig dit och Magda min PT är så peppande. Jag kände mig så lycklig efter passet. Och även för att det var första gången jag lämnade barnen på barnpassning i gymmet och det funkade så bra. Tycker det är så svårt att lämna bort barnen men jag tror det är jobbigast för de. Jag måste börja tänka att de klarar det. Nu har jag liksom ingen ursäkt att jag har barn ha ha! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up