– Den där känslan när du bara vill träna –

Sjukt jobbigt att sitta på en förkylning igen. Eller snarare att den funnits där hela tiden men bröt ut igen. Jag mår faktiskt bättre i kroppen idag men kan ju också vara den där Alvedonen i morse. Men halsen var ju hemskt. Kunde knappt prata i morse. Blä. Känns som om man rökt 3 paket cigg på en gång typ.
Men idag är det jobbdags. Väldigt stressigt till jobb idag då jag bara ville sova. Men jag fick vila igår och så är det att ha eget. Bara bita i det sura äpplet och ta sig till jobb.
Men väl här blir man så glad av sina kunder. Belysningen i butiken gör att man verkligen piggnar till.
Har saknat vårt goda kaffe. Kollat igenom nästa veckas beställningar och ska göra dagens inköpslista.
I förrgår så skadade lilla Elias sin fot. På tröskeln till vardagsrummet så sticker skruvarna upp lite och han sprang och lyckades slå upp hela tån. Min mammahjärta brast när han grät och skakade av smärta. Han ville inte sluta gråta. Han ville hålla handen och ha mig nära. Fy för sånt. Jag plåstrade om honom mot han vilja då det såg väldigt djupt ut. Från framsidan runt till baksidan. Men han sov gott sen och hela natten så det var skönt.

image

Jag fick tipset om att ha dubbla strumpor på den skadade foten och igår så verkade han inte ha något ont av det. Jag hade honom hemma för säkerhets skull och han ville till och med gå ut. Jag var lite nervös för att ta på honom skor men han sa inget och sprang till och med av glädje ute utan att kvida. Så idag fick han gå till dagis men jag sa till att de ska se till att han inte blir blöt om fötterna. Är det blött ute får han ta stövlarna. Idag ska jag kolla till hans tå för jag ville inte göra det innan dagis men ska köpa fler såna tygbitar för att lägga nytt förband.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.