– Fullspäckad ledig dag och me&i –

Jag är väldigt sällan ledig nuförtiden som många vet. Men idag fick jag ledigt men det var verkligen fullbokat. Kl 09:30 gick jag med Isak till judo. Det var verkligen kul att gå dit då det var längesen jag gick med. Jag var nog den föräldern som var mest inne i mitt barn haha. Vinkade och kastade slängkyssar. Du vet en sån to much förälder haha. Men jag tycker det är så skoj och jag tycker aktivitet är så himla viktigt. Att bygga en grund av självkänsla och såklart att röra på sig. Det är en viktig del av livet som många tycks glömma idag.
Efter det var jag bjuden hem till en super trevlig tjej vars pojke gått på Isaks avdelning. Super trevligt verkligen och jag gillade stämningen och säljaren. Det var nämligen en me&i träff och det var så längesen jag var på just en me&i träff. Jag tyckte någonstans att det var skönt att det verkade bara vara jag som var bloggare där. Annars brukar det ju fotas hej vilt. Ja ni bloggare vet vad jag menar haha det är lite speciellt med flera bloggare på en och samma plats. Men här kände jag ingen och det var liksom inte läge att fota osv. Men jag har tagit lite bilder från me&i sida så jag kan visa vad jag beställt. Jag har inte sett senaste kollektionen och jag har inte haft så mycket tid för sånt tidigare. Men jag älskar verkligen me&i:s damkollektion och jag tycker det är så skönt att få prova i lugn och ro och beställa hem.
Jag beställde 2 par jeans då det är rätt så akut här hemma. Var evigheter sen jag beställde eller köpte ett par jeans. De slits tyvärr till slut men några år kan man ha de. Me&i har verkligen en toppenkvalitet och det har en super bra andra hands värde.

image

Jag beställde tröjan på bilden och jag tycker faktiskt den sitter ännu bättre på mig. Vissa kläder måste bara provas på. Jeansen på bilden var super härliga så det fick bli ett par i färgen nedan med.

image

Denna gången blev det faktiskt bara kläder till mig. Ja någon gång får man själv gå före. 😉
Och sen efter det så stack vi hem om och hämtade Elias för att gå hem och fira Elmer då Isak missade hans kalas. Det var så himla kul då både Elmer och hans syster gå på samma avdelningar som mina pojkar. Så de känner ju varandra väl.
Efter det så handlade vi lite käk och gick hem och lagade mat och busade och herregud vad busiga barnen var. Man kan tro att de haft grymt tråkigt idag. Och bråk och bus och kaos!!! Men men till slut lugnade de sig lite. Satt och ritade och jag passade på att plocka undan lite. Inte för att det syns att jag plockat undan haha för jag har bara hunnit ta undan det nya kaoset. Det gamla stöket är ju kvar.
Men men nu har jag inte mer ork idag utan ska ta det lugnt. Är mycket imorgon och löpgruppen börjar.
Hoppas alla haft en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.