– Var stolt över dig själv och följ din dröm –

För varje framsteg jag gör är jag så jädra stolt! Jag har idag gjort ännu mer förändring i min affär och sakta sakta byggs det på och blir bättre och bättre. Jag tror det sitter djupt i oss kvinnor att inte ta plats så när vi väl gör det och möter framgång och utveckling så kan vi inte känna det riktigt. Vi får inte riktigt det av samhället. Jag tror ändå vi på det sättet blir matade sen vi är små även om det ska vara ett jämställt samhälle så är det ju inte riktigt det. Men därför ska vi stanna upp och tänka efter vad har jag gjort för framsteg senaste tiden? Vilken utveckling har jag gjort? Vad har jag åstadkommit? Jag tror att tänker man efter ordentligt så visar det sig att man har otroligt mycket att vara stolt över.
Just nu är jag så stolt över utvecklingen av affären jag äger och utvecklingen av mig. Jag måste ju säga att jag är jäkligt grym och så jäkla stolt över mig själv. Jobbet jag gör. Snacket jag gör. Allt flyter ju på och det är inte för att man sitter på röven och inte gör något utan det är hårt arbete.
Här är senaste bilderna på en del av affären och det känns verkligen super allt det jag gjort de senaste dagarna. Men det är hela tiden under utveckling och förändring.

image

image

image

Men det största som aldrig något kan slå är ju mina fantastiska pojkar!

image

Haha Elias är jäkla envis nu och ska såklart kämpa och köra Isak. Han är verkligen i den klassika 2,5-3 års åldern.
Isak går igenom en känslig fas nu och blir lätt ledsen. Mycket tankar om döden som jag skrivit om tidigare men samtidigt är han en väldigt social, pratglad och charmig kille. Jag har förstått att han är väldigt omtyckt att flickorna på dagis.

Ja jag känner mig verkligen inte rädd för framtiden för jag känner att vi är positiva och kärleksfulla och det kommer man långt med. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.