Att vara igång med träningen…

…känns underbart och jag behöver inte säga “att jag är igång igen” utan jag är verkligen igång nu! Nu jäklar säger jag. Är så jäkla peppad över att få en vältränad kropp som orkar mer. Det handlar inte enbart att bli snygg för man vill ju ha mer ork att hitta på saker med barnen. Få mer positiv energi och en hjärna som är kreativ. Mycket händer i kroppen av träning.

Nu kör jag lite blandat varje dag för att få kroppen att vakna. Kör ingen vila för kroppen mår bra att vara igång och nu till en början så är det inte så jäkla tufft så känns löjligt att planera in vila när det är det enda man gjort ha ha. Men desto mer tufft det blir och efter att jag hållit på ett tag så kommer jag planera in 2 dagars vila i veckan. Nu så kommer vilan en vacker dag så inte lönt att planera in. Inte så att jag är värsta freak som aldrig vilar ha ha. Så det är nog inget att oroa sig för. 😉

För att testa lite vart jag ligger i benstyrka och kondition så gjorde jag denna som jag gör i videon nedan. Fan dom där sista sekunderna så suger det verkligen i benen. Jag sätter timer på mobilen att pipa efter 1 minut och så kör jag på. Fy fan den är grym. Har ingen stepbräda eller träningsbänk så en pall funkade fint. Men jäkligt tufft då den är rätt hög. Desto högre desto tuffare.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=VNMoP_u2AOM&feature=youtu.be’]

Förutom den så använde jag bänken för att göra rak planka, sidoplanka, armhävningar (på nedre trappsteg med både raka och snea armhävningar) och triceps. Hjälp vad det var bra träning. Jag fick verkligen upp pulsen. Körde igenom allting 2 ggr så mycket som jag orkade.

0 svar på “Att vara igång med träningen…

 1. Mia säger:

  Suveränt tips med övningar man alltid kan göra hemma, också med redskap som inte kostar extra men som man oftast redan har 😀 You go girl, du är bäääääst!

  Kramisar!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Vad roligt att du gillar det! Jag kan gärna tipsa om mer. 😉 Bara fantasin sätter gränser. 😉
   Kramis! Tack för peppen!

   Svara
 2. Camilla säger:

  Skönt med träning! Borde komma igång med lite hemmaträning, mina muskler är helt borta..mitt flås likaså!

  Svara
 3. Angela säger:

  Heja dig vad duktigt 🙂 jag va igång men sen blev jag sjuk å då slappade jag efter igen…
  Suck!
  men bättre ska de bli!
  kram kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.