– Pressa sig till bristningsgräns –

image

Att pressa sig till bristningsgräns är en omöjlighet om man tränar själv och för att bli ordentligt pressad av någon så krävs en PT som vet vad denne gör. Min underbara och fantastiska är Magdalena Martini. Jag följde med henne från det stället jag tränade på förr för det är verkligen skillnad på PT och PT. Hon är helt otroligt. Detta säger jag helt klart från hjärtat.

image

Helt otroligt när man tror att man inte orkar mer så orkar man typ dubbelt så mycket. Jag älskar verkligen att pressa mig själv trots att jag några gånger kanske ifrågasatte i smyg vad fan jag gett mig in på ha ha. Men hon får en alltid att resa sig upp så fort man fallit. Love you Magdalena! <3

image

Magdalena jobbar på L9-fitness Burlöv om ni undrar och skulle behöva rådfråga en riktigt duktig PT oavsett om det gäller viktnedgång, viktuppgång, träning eller kost.

Det jag tränade idag var något intensivt som kallas Tabata och innebär att man kör sten hårt i 20 sekunder för att sen vila i 10 sekunder. Det gör man sen 8 ggr innan det är dags för nästa övning. Det är riktigt jobbigt men en otrolig kick efteråt! Man svävar på moln för att man varit så grym!

Tabata är otroligt bra för konditionen, hjärtat och förbränningen. Yeah!

/Puss & kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.