– Jag har fått träningsinfluensa –

Ja jag känner mig helt sjuk. På det sättet att jag bara vill träna typ hela tiden. Nu har det hänt! Jag har fått träningsinfluensa och det är inget man blir snuvig av bara beroende av träning är självaste symptomen.

image

Idag ställde jag kl på 05:00 och jag tänkte börja gå upp då varje dag så jag hinner träna. Jag mår så jäkla bra av det och det är så himla kul att träna.
Idag körde PW på löpbandet. Har sån träningsvärk i benen sen mitt PT pass med Magda i tisdags så bara att röra mig blir jag svettig av. Jag fick en sån härlig träningsvärk typ som man får i början. Det var också ett av det roligaste passen jag kört på L9-fitness. Det var både styrka och kondition i ett.

image

image

Jag fick springa, göra olika magövningar, använda vikter och kettlebell. Svettigt värre men så jäkla kul att se hur mycket man kan pressa kroppen!

Snart är det dags att göra en kroppsmätning igen och det ska bli spännande att se resultatet denna gången. Det kan liksom inte annat än att visa på resultat så som Magdalena pressat mig ha ha.

Igår tränade jag också hemma med kettlebell. Man kan göra så mycket med den. Helt fantastisk uppfinning.
Hur går det för er mina läsare?

2 svar på “– Jag har fått träningsinfluensa –

 1. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer säger:

  Det finns ingen bättre start på dagen, än att börja med ett träningspass! 🙂
  Jag bytte ut min sovmorgon imorse till ett pass på gymmet istället. Så skönt och jag hoppas på att komma igång ordentligt igen efter några månaders down period…

  Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja jag har också haft en väldigt lååång down period men nu har det nog gått en hel del veckor! 😀 jag kommer också byta ut fler sovmorgnar. Det är verkligen jätte härligt. 🙂 kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.