En ros till dig som läsare och dags för mer träning idag!

Först vill jag bara ge en stor kram och den finaste rosen till mina läsare! Även om man har sina svackor så lyfter nu upp mig och jag känner lusten att blogga. Ni är ju en del av den! Att ni kommer in och lämnar en liten kommentar betyder så mycket. Jag blir jätteglad och svarar såklart på alla kommentarer och mail.


Igår hade jag en välförtjänt vilodag! I förrgår körde jag nämligen ett riktigt bra bröst och triceps pass. Dock är jag inte riktigt nöjd med mina ryggpass så där får jag liksom step it up! Jag har alltid väldigt höga krav på mig och känner att det måste jag ha om jag ska komma någon vart. Vet inte riktigt om det är så det ska varra men det funkar ju och visst ger jag mig själv en klapp på axeln. Ja om jag gjort ett bra pass vill säga  ha ha.

Ida ser jag fram emot ett nytt pass. Tänkte köra ben men har lite värk i ryggen så får nog köra den ändå eller en blandning hihi. Känns ju längst ner i ryggen så kan nog lägga till den idag och köra övre ryggen imorgon. Ja så blir det hihi!

Vad blir det för er idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up