Varför ska man vara så satans känslig!

Asså vissa människor kan verkligen vara elaka. Haft en grymt bra dag och hade värsta grymma träningspasset men kvällen slutade i tårar. Kanske bara att man man hade mer hopp om människor. Nu visade det sig att en person som jag började gilla som person inte alls var den jag trodde! Jag blir chockad, ledsen och besviken. Jag är en person som aldrig går in i något jag inte tror jag skulle klara av, jag är ärlig rakt igenom, jag tror gott om människor och är ingen som spelar Allan Ballan och försöker vara någon annan. Och jag skulle för allt i världen inte få för mig att trycka ner någon! Usch!!

Sen är idag en dag när jag är helt slut och inte orkar med att vissa människor beter sig. Jag stryker såna personer från mitt liv. Har inte lust att lägga min energi på sånt! 


Ett ställe förutom hemma som jag  trivs helt underbart på och där jag kan vara mig själv helt igenom är på mitt gym. Åh vad underbart att träna och speciellt när man haft vilodag igår. Ofrivillig sådan ha ha. 

Det blev ben, rumpa och axlar! Grymt bra pass och avslutade med såna upphopp på stepbräda som i videon nedan fast med en 5 kilos vikt i famnen! Wow vad tufft det var!

8 svar på “Varför ska man vara så satans känslig!

 1. Sofie säger:

  Blää…känner igen de. Hade samma problem för nån vecka sen.
  Jag finns här iaf.
  Kramar

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Usch nä Gud vad trist! Ja asså jag mår helt jäkla illa när jag tänker på detta och hur folk kan bete sig och jag tänker inte en extra gång när det gäller dessa personer utan det är bara bort bort bort så fort som möjligt! Hur fan kan man tro att man är så jäkla bättre än andra och dessutom över någon man knappt känner då detta var en ny bekantskap kan man säga!!!!!
   Kram och tack för att du finns! Vi måste ses snart fina!! <3

   Svara
 2. Christina Frisberg säger:

  Usch & Tviii Blääääk!! 🙁 ja fy för falska människor & tvi för att man själv är så blödig och tar åt sig, men tyvärr så är det när man är en god människa , man visar upp sitt inre på ett silverfat och människor som inte har den förmågan hugger direkt för de är genomsyrade med avundsjuka & elaksheter.
  Fortsätt att vara du 🙂 <3 det är bara rätt åt de som mister din vänskap om de inte sköter sina kort väl. 😉

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack för dina underbara ord! <3 Jag försöker tänka som du men det är verkligen så trist när man är med om det när man är så öppen glad och ärlig. Men ja jag är rätt blödig men jag vill inte förbli en stängd människa och jag försöker tänka på att dessa människor har mer att lära och jag hoppas att de en vacker dag lär sig, mjuknar och bli ödmjuka. Kanske har en känsla för empati och landar på jorden igen! Fy fan mår helt illa av tanken på hur vissa beter sig. Jag tror ju så gott om alla men är tyvärr många ggr naiv vilket jag kanske borde lära mig men jag vill ju tro gott om andra. 🙂

   Svara
 3. Malin säger:

  Usch för såna personer , såna suddar jag ut som vänner . ❤️ Kram till dig och som jag sagt finner jag energi av att bara läsa din blogg

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up