Undrar ni hur det går på jobbet?

Ja jag trivs jättebra på mitt nya jobb. Har jätte trevliga kollegor och arbetsuppgifter som jag trivs med. Men jag har fortfarande inte sett allt på min arbetsplats då MB roterar så när jag kan en grej ska jag lära mig en ny så det är väldigt väldigt mycket för huvudet.

Men som allt annat man måste lära sig så ska det bara nötas in!

En sak som man uppskattar på ett helt annat sätt är ju när man är ledig, när man är med sin familj. Man känner mer att man har lust att hitta på något än tidigare. 


Igår var vi hos svärmor Bibi(farmor på arabiska) för att jedu(farfar) skulle resa till Irak idag för att fixa lite grejer så vi hälsade på och kusin Aya var där och hela familjen på svärmors familj var samlad. Super mysigt och det är det där jag längtar till ibland när man är så där många i h det är liv och man äter gott tillsammans. Kärlek det asså!

Barnen busar och lär lilla kusinen en massa bus. Mysigt och om ett tag väntas en kusin till. Härligt att det börjar fyllas på med barn och en ny generation! <3

Idag blir det judo för Isak. Och Knatteskutt gör båda. 

Nu ska jag fortsätta mitt kaffedrickande och titta på vad barnen spelar på datorn och klia Elias på ryggen hela tiden dags ha ha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up