– Chewbacca gör mig hel –

Idag känns det som att det håller på att vända. Är fortfarande kass men nu är det inte som att jag vill kräka bara jag rör mig. Men som sagt fortfarande kass men tror jag nådde kulmen igår. Det är ju det man väntar på när man är sjuk. Att den värsta dagen ska vara förbi. Nu har jag liksom känt att värsta dagen är typ varje dag.

image

image

Idag orkade jag till och med gå till judon med Isak. Vilken glädje att se hans framsteg. Nu lyssnar han mycket mer på instruktören för innan var det mycket att titta på annat istället för att lyssna.

image

Och eftersom Isak var så duktig så fick han en Chewbacca! En alldeles egen och fin. Isak har typ letat efter en sån i ett helt år. Han blev så glad och gick och kramade sin Chewbacca.

Jo egentligen är det så att jag somnade med Elias i förrgår och glömde ta på Isak nattblöjan. När han sen väckte mig så var han helt lycklig för han hade inte kissat på sig och det var inte ens planerat. Jag hade ju lovat honom att han skulle få något om han klarade några nätter och nu var det sista krysset som han klarade. Ja vi har ett papper med fyra rutor på toaletten som vi kryssar efter hand som han klarar en natt. Så han har många anledningar att han skulle få sin Chewbacca men ska vi vara ärliga så hade jag nog köpt den ändå. Schyyy! Men jag vill inte han ska lära sig att man bara kan få och få saker även om jag gillar att skämma bort mina barn.
Men men all denna glädje så känner jag mig så hel och varm av kärlek. Och Isak har äntligen fått sin Chewbacca så han är hel. Ha ha nu får vi se hur länge han nöjer sig med den. Star Wars gillar han väldigt mycket. Bland många andra grejer som han gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.