– Måndag & höstkyla –

Ja då är man tillbaka på jobb. Helgen har varit skoj trots att man mått skit. Men med lite Alvedon i kroppen så orkar man ju. I lördags var värst. Var bara hemma och tvättade. Jag fattar fortfarande inte hur jag orkade för jag kan tänka mig hur en person med lunginflammation känner. Jag hade ont i lungorna. Kunde knappt andas. Slämmig och snorig och hosta. Ja kul. Kroppen ville bara gå och gömma sig. På kvällarna mår jag värst för då mår jag illa av förkylningen. Den sitter i halsen och enda ner i lungorna. Men igår så jag ett ljus för då mådde jag något bättre om ändå kass men med Alvedon igen så gick det faktiskt bra.
Idag är man tillbaka på jobb. Fortfarande kass men känns ändå som att det vänt. Men på något sätt känns det som att man aldrig kommer bli frisk. Jag kan nog inte minnas att jag varit så kass i förkylning någon gång. Okej att förkylning kan sitta i flera veckor men att må piss i mer än en vecka är ju bara knäppt. Men jag har väl åkt på en rälig en.
Barnen mår bra men de var ju sjuka för ett tag sen så är väl den som sitter bra. Faktiskt märkligt att man själv är sjuk i mer än 3 veckor och resten av familjen är friska. Skumt!
Men jag ska faktiskt inte låta helt depp för jag är faktiskt positiv till att vara tillbaka på jobb. Man glömmer att man inte mår så bra när man jobbar på.
Jag hoppas alla iaf får en bra start på veckan. Och jag är så avis på alla som tränar och håller igång. Heja er!

image

4 svar på “– Måndag & höstkyla –

 1. znogge säger:

  Jag fick en evighetsförkylning i våras och den satt i under sex veckor. Mådde precis som du gör och det var inte kul alls!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men gud vad skönt att höra att det är fullt normalt att vara förkyld så länge även om det såklart inte är kul att du var förkyld så länge. Men jag blir tokig att jag aldrig blir bra! Det är ju nästan så man tror man har lunginflammation fast ganska säker på en kraftig förkylning då jag inte har feber. Men hade så ont i lungorna i helgen men idag har jag inte ont i lungorna bara jobbigt att andas.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.