Lyckad eller misslyckad blondering? Impulsiv?

blondering

Men visst fan blev det bättre?? Ja det är ju meningen att man ska gå till frisören men helt okej blev det ju ändå. Jag menar kolla på före bilden. Jag fick dock köpa en pärl blonderingsfärg för att få det lite kallare och en massa silverschampo. Kanske tvättar luggen igen imorgon ha ha.

Jag kände bara att jag inte kunde åka iväg med den utväxten. Trots att folk säger att ja ja det syns ändå inte. Bara du som lägger märket till det men när man kollar så här så syns det verkligen skillnad. Okej utväxten är fortfarande lite gul i färgen men nästa utväxt så kommer ju lite på det andra så då bleks det ju lite extra. Kanske räcker det med blondering och silverschampo då. Eller så går jag till frisören. Syster Katarina är ju det. 😛 Så då fattar ni att jag snackar impulsiv. Har alltid varit så. Tänker en aning mer idag än förr men om jag säger så att första tatueringen jag gjorde, den gjorde jag för att en kompis och jag gick in till ett helt okänt ställe i Malmö och tittade. När hon var tvungen att gå så sa jag att jag stannar och tittar lite. När jag sen frågade när jag kunde göra det så sa han att han kunde göra det direkt ha ha varpå jag svara såklart JA.

Ringde sen upp kompisen och frågade “gissa vad jag gjort”, ha ha du gjorde inte!?? Hon trodde inte sina öron att jag skulle våga göra så. Men jo o då, sån är jag! 🙂

0 svar på “Lyckad eller misslyckad blondering? Impulsiv?

 1. Angela säger:

  Snyggt säger jag!! Jag är oxå impulsiv och köpte nästan blondering till mig med idag. Men då jag typ redan nu tappar allt hår kändes de som att en peruk är mer aktuell snart :-/
  Kram

  Svara
 2. VideHexan säger:

  Blev mycket bättre än innan!
  (säger hon med en 2 cm utväxt på det tokröda håret)
  Kram!

  Svara
 3. Jeanette säger:

  Klart det blev bättre. Vet själv när jag var blonderad förr och hade väldigt ljust hår, fy vad man störde sig på utväxten.

  Nu vågar jag inte att blondera och så på egen hand längre, utan jag har gått till frissan och slingat håret istället:) Nu är jag min naturliga hårfärg, har inte rört håret sen innan förra sommaren. Men när jag kan priotera dem pengarna på det, så har jag stor lust att slinga håret en aning ljusare.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up