Att bli kyckling och vara socialoholic!

Foto: Man ser om man jämför med det andra håret att det är gult. Ha ha fast som sagt det kunde varit värre. Frågan är om toning räcker eller om jag måste blondera mer. Men jag tror det räcker med någon toning. #blondering #gulblond #hejaff #affmodernparent

Ja ta och blondera dig själv. Jag gjorde utväxten och den blev så gulorange som man inte vill ha. Men även hos frisören krävs det en toning efter i mitt hår. Så idag ska jag försöka på att rädda det själv. Egentligen vill jag ljusa upp utväxten ytterligare men eftersom det är så lite och jag ändå får göra utväxten längre fram så kan jag vänta.

Blev tipsad om denna toningen:

Toning från Loreal när det blivit så gult. För tro mig, silverschampo hjälper inte. Men jag är ju inte förvånad att det inte blev helt bra när jag blonderade själv. Jag brukar gå till frisören men jag är så impulsiv och vill saker här och nu bums. Återkommer med resultatet!

Vi sticker ju till Mellofesten i Stockholm imorgon. Det är om ni inte missat på Allt för föräldrar redaktionen. Jag har bara träffat Emilia som är redaktionsansvarig. Läs gärna hennes blogg hur det är att leva det livet på en redaktion och ha hand om en massa krävande bloggare. 😛

Annars tror jag inte jag träffat någon som ska dit. Men jag tycker ju det är skit kul att träffa nya människor!! Mycket därför jag gör allt det här. Jag är en socialoholic! Ha ha finns det ens något sådant uttryck?

Men vad ska man ha på sig är den stora frågan?!! Vet inte om jag ska ha klänning eller byxor. Får fundera lite till men idag ska allt vara packat för vi måste sticka tidigt imorgon för att lämna barnen innan flyget.

Och för att inte missa något i helgen. Följ mig på Instagram där jag heter sojkasframtid. 😀

0 svar på “Att bli kyckling och vara socialoholic!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.