Fredagspeppen!

fredagspeppen 2014

Veckorna går för fort men här kommer lite pepp denna trista februarimånad!

Först lite info kring fredagspeppen:

Jag blev trött på media och all hysteri kring all träning, bantning och bilder på nätet. Jag är medveten om att jag säger emot mig själv ibland men jag har inte självkänsla till 100%. Folk kan uppfatta mig väldigt självsäker men det innebär inte att jag inte bär på några inre röster. Det gör vi alla!

Jag skriver om att jag testar olika dieter och älskar att träna. Men håll med att det också kan bli för mycket. Många går och mår dåligt över alla perfekta bilder på nätet. Självklart ska man sikta på att få ett hälsosammare liv och kropp. Även träna till en snyggare kropp. Men vi får inte glömma att tycka om oss själv här och nu! Därför startade jag Fredagspeppen!

Häng gärna på. Varje fredag lägger jag upp min lista med saker som är bra med mig. Ni som vill hakar på och gör samma lista inne i er blogg! Skicka sen länken i en kommentar till detta inlägg så samlar jag alla och lägger upp det i en lista med länkar på lördagen så att vi alla kan få inspiration om att tycka om oss själva. Varje fredag så gör vi en ny lista. Ni som inte har blogg kan ju ändå haka på genom att dela och skriva på facebook och så kan ni bara skriva listan här i en kommentar. Låt oss nu sprida pepp över landet!! Och inga MEN i meningarna typ ”Jag är bra men…” Bara bra och positiva saker som är bra med oss själva och vår kropp.

Man skriver hur många eller hur lite punkter man vill. Det är upp till var och en. Om man så gör 1, 2 eller 10 punkter så öär huvudsaken att man kommer på och skriva upp något. Men försök iaf göra minst 3. 🙂

Fredagspeppen:

  • Jag har fina ansiktsdrag.
  • Jag har snygg rumpa. (Vänta sa jag inte det sist med?) 😉
  • Jag har inte vägt mig och tycker jag är snygg ändå.
  • Jag blir ofta bra på bild.
  • Jag är en bra mamma.
  • Ja ser mina brister. (Jag menar att jag ser dåliga sidor som jag kan förbättra hos mig. Finns inget värre än folk som vägrar ändra på sig och tror dom är bäst.
  • Jag tror på mig själv.
  • Jag är glad och stolt över vad jag och M gått igenom att vi lyckats så bra trots en massa berg som vi fått bestiga.

FREDAGSPEPPEN! <–Här kan du läsa fler för inspiration!

KOM IGEN NU! HÄNG MED! VI ÄR STARKA, BRA OCH GRYMMA! ♥

Vissa gånger är det extra svårt att komma på saker som är bra med en själv. Ibland får man rota ganska djupt. Men det finns där långt inne. Tänk efter, för visst fan är du bra!

VIKTIGT HÄR: Glöm jantelagen! Den kastar vi långt långt bort. Samt att våga SKRIVA det du tänker. Våga VÅGA. Följ med detta och du kommer blomstra som person och du kommer bygga din självkänsla. ♦

0 svar på “Fredagspeppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.