Just nu befinner jag mig i Stockholm…

syskonkärlek 01 syskonkärlek 02

…på Elite Eden Park Hotel! Jag är här med M för imorgon är det Mellofest med Allt för föräldrar och flera bloggkollegor. Du har väl inte missat tävlingen där du kan vinna en egen Mellofest. Alltså alla städer kan tävla!

Saknar redan mina små busfrö men jag och M behöver verkligen det här. Att komma iväg bara vi 2. Minns inte sist vi gjorde det. Eh en kort stund in till förlossningen när Elias skulle komma kanske ha ha.

Idag ska vi bara njuta av kvällen och göra så lite som möjligt tror jag. Har ni kanske något tips på vad man kan göra annars om vi blir sugna på något i närheten av hotellet? Det är först imorgon kväll som festligheterna är så vi har ju även imorgon på dagen att hitta på saker. Puss och kram och trevlig helg alla fina hjärteläsare! ♥

0 svar på “Just nu befinner jag mig i Stockholm…

 1. Linda-Mamma till Alfred säger:

  Alltid mysigt att komma iväg!!Nu finns det mera semesterbilder uppe,längtar tebax t värmen..äsch det klarar du, att leva upp till förväntningarna såklart!

  Svara
 2. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma säger:

  Låter verkligen roligt och jag tror ni kommer få en toppen kväll. Kommer själv få uppleva liknande kväll fast i mindre upplaga på finalen då jag hade turen att vinna tävlingen vecka 1 😀
  Ha nu en toppen helg och passa på att njuta och tanka massor av ny energi. Man behöver den där egentiden ibland.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.