Det här med att välja kläder!

klänning hm

Planen var att sticka till Nova Lund och köpa något i några “andra” butiker jag kollat in tidigare och sagt att där måste jag in. Men istället så gick jag förbi H&M och tänkte jag kollar snabbt ifall att så har jag ju kollat där om där fanns något i reserv när jag kollar dom andra butikerna. Men vet ni vad? Jag hittade massor som jag gillade! Oj vad jag blir fattig om jag går dit fler ggr. Jag menar då måste dom ha jätte skojiga saker på andra ställen med! Åh det är verkligen min smak. Och mycket svart ha ha. Använder såklart mycket mer färg nuförtiden men svart är ju så snyggt och du kan ju pimpa med en massa saker till.

Men denna gången kommer jag inte pimpa till mig för mycket. Eller det blir väldigt enkelt. Egentligen var jag inne på dom snygga stora halsbanden som finns men tyckte ändå det funkade med något litet och enkelt till denna klänningen som jag fastnade för. Den går högt upp mot halsen men är mer öppen vid ryggen med knäppning i nacken. Och med ett härligt mönster. En lite kavaj till eller något och stövlar. Bli bekvämt och enkelt.

0 svar på “Det här med att välja kläder!

  1. Christina Frisberg säger:

    Verkligen snygg och lättstylad klänning, du vet “DEN LILLA SVARTA” den håller i alla lägen, du kan ha den hur många gånger som helst, det är bara att pimpa till den på olika sätt, du kan köra lite sobert elegant med litet guldhänge och liten aftonväska, eller malla på med accessoarer i häftiga/knalliga färger, sitter bara klänningen bra och du känner dig bekväm i den så är det ett superklipp, och tänk vad glad man blir när man hittar något man verkligen gillar som har ett överkomligt pris, det är ju ingen konst att gå in i butikerna på ” FINA GATAN” och hosta upp 2-3 tusen, men då vet man att det är fan bäst att jag verkligen gillar klänningen och använder den ofta så jag får valuta för pengarna. Ha det nu askalas i klänningen!! Kramen!! <3

    Svara
  2. Znogge säger:

    Den missade jag på H&M. Däremot blev det en tunika från Vero Moda. Inte fel den heller 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.