– Underbar men sliten dag –

Jag har verkligen haft en underbar dag men jag kan säga att jag är galet sliten från gårdagens träningspass. Då undrar man för sig själv ännu en gång varför fan man haft uppehåll i träningen. Och man mår ju så jäkla bra när man gjort ett bra pass!

Har redan lagt mig i sängen. Min kropp skriker. Mina leder skriker och mina muskler skriker. Men jag vet att kroppen smärtar av träning och det är fullt normalt. Många tror de ska vila då men man ska bara fortsätta. Bara man gör övningarna rätt. Det är just där det är viktigt att man har en PT som visar en vägen. Men nu blir det en skön vila så blir det träning imorgon med PT på L9-fitness. Ser jag verkligen framemot!

image

Idag fick vi ett megapaket av Natalie. Det var ett PS2 men galet många spel som hon undrade om jag ville ha och det var ju perfekt för barnen. Båda blev så himla glada så då förstår ni vad denna kvällen bestått av. Men vi han också njuta av en middag ala-facebook he he.

image

Det blev god tonfisksallad med ägg men barnen nöjde sig med gurka och ägg. Ja Elias klämde lite ost och såklart mjölk som han är lite galen i. Jag har höga tankar om att han den dagen han ska gå på krogen. “En stark stor mjölk tack” ha ha. Han älskar ju det så mycket så det kanske sitter kvar.

image

Och inte att glömma att min söta syster Lilja som snart blir 1 år var på besök i affären. Så mysigt när hon kommer på besök. Det betyder så mycket då man knappt hinner träffa någon när man jobbar dagligen. En riktig buse börjar hon bli.

Nä nu måste jag försöka sova. Sov gott alla fina och underbara läsare och puss på er!
/Sojka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up