– Stolt mamma, busiga barn & brynfix-

Ja hur går det ihop? Jo det som gjorde mig grymt stolt var att Elias i förrgår så råkade Elias kissa lite på golvet men med en snabb reaktion av mig så blev det inte mycket och jag sa till honom att det är på toa du ska kissa. Satte honom på toa och han kissade! Jag blev så glad och gav honom så mycket beröm för han har aldrig lyckats kissa på toa tidigare. Han blev så stolt själv kunde man se. Sen blev det blöja.

Men igår sa Elias till igen. Han ville på toa. Vi tog av blöjan och satte honom på toa. Och visst kissade han. Åh vad glad jag blev och han med. Sen sa jag att vi provar med kalsonger som Isak har. Isak är ju ingen bebis längre och så. Det ville han.

image

Okej Elias var inte så glad när jag skulle fota honom på dass haha. Han vill ha 110% uppmärksamhet och ja jag förstår honom men man blev ju så stolt!

Men han var jätteglad när han sprang med kalsonger men så sa han till när han råkade kissa på sig lite och då sa jag bara att vi skyndar oss till toa igen och kissar där. Han följde med och mycket riktigt så kissade han resten i toan. Sen sprang han ut och lekte och kom snabbt tillbaka och sa “det kommer mer” så skyndade han till toan. Sen ville han ha blöja på sig men tyckte han var så duktig. Det kommer liksom av sig själv. Isak gick aldrig på potta och verkar inte som att Elias kommer gå på potta heller.

image

Sen lekte barnen Cowboy. Eller ja Isak gjorde det och Elias sprang efter honom och skrek “cowboy, cowboy, cowboy” ha ha. Han härmar precis allt nu när du gäller tal och Elias tal har verkligen kommit till en annan nivå. Han skojar, luras och tänker ut svar. När jag skojar med honom och säger att han är bebis så säger han nu “nej mamma DU är bebis” ha ha. Underbara ungar men extremt busiga och vilda just nu.

Ja då var det måndag igen! Hoppas alla får en härlig start på veckan! Själv har jag lite träningsvärk i kroppen och ska äntligen få ögonbryna fixade på Perfect Skin i Malmö. Ska gå till Reemah och har aldrig gått till just henne tidigare så lite nervöst men det kommer nog gå bra! Tar såklart både före och efter-bild.

/Puss Sojka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up