– Nöjd med resultaten –

Ja och det gäller många grejer! Men i just detta inlägg vill jag främst ge beröm åt Reemah på Perfect Skin i Malmö som nästintill smärtfritt fixade mina ögonbryn. Jag var lite nervös då det var första gången hos henne och hon som jag gick till tidigare har slutat jobba med det så jag var tvungen att prova någon ny.

image

Men det gick jättebra och M tyckte också det såg bra ut. Jag själv kände mig som en kvinna igen och nu är det dags att hitta tid till nästa grej. Har märkt att Botoxen släppt så det måste jag verkligen också prioritera in någon dag. Men fan vad gott det känns att äntligen lägga lite tid på sig själv. Även om jag bara låg en halvtimme på bänken hos Reemah så var det de underbaraste minuterna på länge. Ha ha det var så underbart! Ja och ögonfransar gör också så himla mycket så det är också något av det viktigaste prio just nu och ja just det utväxten på håret haha and so on!

Men Reemah tack än en gång för ett snabbt, smidigt och underbart jobb. Självklart kommer jag tillbaka! <3 Det kändes verkligen bekvämt och tryggt där med henne. Först färgar hon, sen vaxar hon och sen plockar hon det sista.
Sen gillar jag hela Perfect Skin och deras härliga lokal. Det känns alltid lika bra att komma dit.

/Puss Sojka

0 svar på “– Nöjd med resultaten –

 1. Sofie säger:

  Amen hur snygg får man vara jag måste oxå fixa mina bryn, ser inte klok ut haha
  Men visst e de skönt att få ta lite tid för sig själv ibland.
  Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men tack he he! 🙂
   Jag kände samma som dig att jag inte såg klok ut. Efteråt kände jag mig så fräsch och ren. Jo jag känner mig liksom oren när mina ögonbryn är buskiga. Ha ha.. alltid varit så! 🙂 Ja det är så viktigt att få tid för sig själv med. Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.