Skolavslutning, sommarlov och favoritnallar!

Ja då var det sommarlov för Isak! Nu känns det iaf skillnad för honom att det är sommarlov då de inte har arbetspass på skolan utan endast har fritids. Men vi har först semester i slutet av sommar så det blir en del fritids först.


Första året på skolan eller rättare sagt 0:an har gått så himla fort. Nu ska min stora påg börja 1:an och det pirrat nog lika mycket i magen som hos Isak. Igår var skolavslutningen och det var häftigt att uppleva en skolavslutning på väldigt många år. Har varit på min brors senast och det var ju ett tag sen.

Isak tyckte det var jobbigt att sjunga för alla föräldrar med sin klass så han kom och mös med mig och kollade på istället. Tycker såklart det är så synd att blygheten tar över men jag får bara finnas där och stötta och hoppas att det blir bättre. 

Från den ena till den andra så har vi ju Elias. Han ska ju mer och mer ta plats och det syns ju. Idag så sa han att han ville ta med sig sena favoritnallar som han sover med och man såg på honom att han var redo för en fight. När jag bara svarade okej ta med de men kom nu så tar vi på oss skorna så blev han så förvånad och då helt medgörlig så allt gick helt smidigt. Man vill ju ändå ha det ganska smidigt på morgonen så mycket som det går.


De fick då sitta och vänta högst upp i korgen på förskolan och vänta på att han går hem för dagen. 🙂

3 svar på “Skolavslutning, sommarlov och favoritnallar!

 1. Katja Aittaniemi säger:

  Så fina pojkar du har ? Jag hade önskat fler men fick skador efter en spiral som växte fast som kroppen försökte stöta ut med kraftiga smärtor en längre tid så är tacksam över min son Marcus som går mot 32 i dec men ser ut som 16 så får än idag visa leg på systembolaget och när han köper snus och passionen är Skateboard ? Kraftig ADHD så iofs många barn i ett och min bästa vän i livet och ringer flera gånger om dan från jobbet när han har tråkigt ?

  Svara
  1. Sojka säger:

   Tack så mycket! ? Vad tråkigt att höra om dina skador men låter som du haft fullt upp med ett barn! ? Vad underbart att han fortfarande ringer dig varje dag! Jag hoppas jag och pojkarna också får den relationen. ❤️

   Svara
 2. Katja Aittaniemi säger:

  Det kommer du med all säkerhet ? Ja jag fick hålla han vaken igår när han skulle hem efter jobbet för han var så trött efter han hade jobbat över så fråga efter en stund var han befanns sig – Vovo sa han ? – Va är Vovo ? Vovo sa han åter och sen rann poletten ner , Volvo menar du. – Sa jag ju.. Javisst shure tänkte jag ? Han skulle jobbat extra idag på Skansen Krona då han egentligen är kock men stress adhd går inte ihop så han bygger balkonger idag. Han tog ledigt och stack hemifrån tidigt med fotbollsskor i ryggsäck farandes på bräda och kikar in när hungern kommer så jag får hjälp med mina paket som ska hämtas ut för min rygg är kass. ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.