Är jag en misslyckad entreprenör?

Jag satt och tänkte på allt jag gjort, vad man gått igenom, vad man misslyckats med, vad man lyckats med som entreprenör och företagande. Jag är övertygad om att det kommer mer projekt för mig i framtiden.

Jag var den med 1000 idéer. Jag behövde lära mig om att kanske inte ta på mig för mycket. Men jag tycker ju nya projekt är superkul. Ibland frågar jag mig själv, är jag en misslyckad entreprenör? Några företag la jag ju ner. Ett företag sålde jag. Jag har både förlorat och vunnit. 

Med 2 små barn och jobb dygnet runt behövde jag en paus. Landa i mig själv. Som 33 år är jag inte precis gammal och jag har redan hunnit med massor med kul och fått enorm lärdom på vägen. Och att ha misslyckats är ju egentligen något bra. Tänk när jag väl kommer på nästa projekt. Hur grym och stark kommer jag inte vara då?

Nu känner jag att jag har energi, inspiration och glädje att börja umgås med intressanta människor. Att omge sig själv av människor som en själv. Genom att träffa inspirerande människor får man fart på sin egen inspiration. Men ger och tar och får så mycket ut av det.

Sen gäller det att hålla sig borta från vissa människor. Det misstaget har jag lärt mig. Att rensa bort de människor som suger energin ur en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.