Vill du bli sockerfri eller håller du på att kämpa med att bli sockerfri?

Vill du bli sockerfri? Är du redan sockerfri? Kämpar du fortfarande mot ditt sockerberoende? Jag söker andra liksom jag har ett sockerberoende som kan stötta varandra eller att jag stöttar dig så stöttar du mig. Någon som man kan vända sig till när det är kämpigt och bara skriva en rad.

Det går bra att bara anonym med. Du kanske inte vill skriva i en kommentar här i bloggen. Jag har många som väljer att maila mig. Jag svarar på alla mail och min mail är info.sojka@gmail.com så ser vi vart det leder. Kanske göra en sockerutmaning? Eller bara ta en dag i taget? Men hjälp av att stötta varandra så går det lättare. Och kanske hjälper det mina återfall och kanske dina?

Eller hjälper varandra och skaka bort ett återfall och bara se det som ett återfall och inte ett stort misslyckande och bara fortsätta att kämpa och inte ge upp för ett återfall.

Jag kommer även starta en hemlig facebook grupp där man snabbt kan få peppning. Hör av er via kommentar, mail eller Facebook så lägger jag till er!

6 svar på “Vill du bli sockerfri eller håller du på att kämpa med att bli sockerfri?

 1. Ann säger:

  Hej. Det skulle jag vilja då jag måste vara den mest sockerberoende människan som finns. Jag är dock inte så påläst i var socker finns utöver det som är självklart. Den kunskapen behöver jag.
  Mvh Ann

  Svara
  1. Sojka säger:

   Hej Ann,
   Jag har startat en hemlig grupp på Facebook och det är just det som är bra att oavsett vilken nivå man är kan man få råd och tips där. Man kan ställa frågor och allt hålls hemligt i gruppen.
   Lägg till mig på Facebook så bjuder jag in dig i gruppen. Kram

   Svara
 2. Sandra säger:

  Jag skulle gärna vilja vara med i facebookgruppen! Jag håller på att vänja mig av socker så gott jag kan. Efter +30kg under graviditeten och sen bli chokladgalen efter det i flera månader.. har nästan precis börjat, hållt på 1-2 veckor! Skulle vara skönt med lite pepp eller kanske recept på saker som är gott utan att innehålla socker! 🙂

  Svara
  1. Sojka säger:

   Vad roligt! Lägg till mig på Facebook så bjuder jag in dig i gruppen! 🙂

   Svara
 3. Johanna säger:

  Den vanligaste drogen. Har lyckats tidigare men fallit tillbaka igen och vill ta mig ur det igen. Behöver det!

  Svara
  1. Sojka säger:

   Ja det är då himla lätt att falla tillbaka! I know!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.