Nu kan man pusta ut!

Julklapparna är inslagna, morgonjulklapparna är inslagna och under granen. Julstrumporna som barnen gjorde förra julen är fyllda. Lite skrynkliga har de blivit men de funkar och det är ju innehållet som är det viktiga. Det har blivit lite tradition här hemma. I julstrumporna har tomten varit och lagt vars en lite gåva samt en chokladtomte och under granen får barnen vara en present på morgonen och sen resten som denna gången ligger i garderoben tar vi med oss till morfar Benny där vi firar jul. Jag kunde inte bestämma mig om jag skulle lägga alla under granen eller inte men var lite rädd att barnen kanske blir lite för nyfikna. Känns som om de redan innan kommer börja räkna och jämföra. Lite rädd för minstingen för han gör en massa bus nuförtiden så skulle inte förvåna mig om han rev upp lite för att titta.

I morgonpresenten så blir det kläder. Detta året börjar vi med det “tråkiga” eller ja barn brukar ju tycka att de mjuka paketen är tråkiga. Speciellt Isak!

Men det är kläder som de ska ha när vi firar jul. I år ska det bli extra fint.

God jul alla fina läsare och glöm inte tävla i dagens lucka 24 som är förra inlägget. Eller tävla för att he till någon som vill vinna det.

Kramis!

3 svar på “Nu kan man pusta ut!

 1. Tina säger:

  Önskar er en riktigt God Jul & tack för en trevlig blogg o rolig kalender
  ???

  Svara
  1. Sojka säger:

   Tack snälla och en riktigt God Jul till dig med! Kram ❤??

   Svara
 2. Sofie säger:

  Skönt att få pusta ut. Här har vi några firande kvar då barnen är hos sina andra föräldrar nu.
  Ha en underbar fortsättning.
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.