Lucka 24 – Vinn 1 ml filler!!

Vi tjuvstartat vår sista lucka med att man kan vara med och tävla om 1 ml filler hos Joanna Seibold på Estitikspecialisten i Malmö!

Jag har gått hos Joanna ett bra tag och hon är proffesionell och otroligt go och är jättebra att prata med om allt. Själv har jag använt filler i läppar och under trötta ögon och jag är otroligt nöjd!

För att vara med och tävla: motivera ett kort svar varför du vill vinna i en kommentar till detta inlägg!

Gilla gärna Estetikspecialisten på Facebook

Och på instagram.

Sista dagen att tävla är den 30:e december och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vilket innebär att ni själv får hålla koll på om nu vunnit och då kontakta mig på min mail info.sojka@gmail.com

Går det för lång tid så väljs en ny vinnare!

Vinnare är med motivering:

Frida Andersen säger:

december 23, 2016 kl. 22:30

Jag ska göra en nystart nästa år, komma i form, skaffa nytt jobb eller kanske en utbildning och därmed nya vänner förhoppningsvis. En filler behandling som jag inte haft råd med hittills hade varit grädden på moset och gett mig det där lilla extra för att verkligen känna mig på topp och ta mig an världen ? som mammaledig har man inte råd att unna sig sån lyx tyvärr..

Grattis!! Släng iväg ett mail till mig så du får vinsten! 🙂

19 svar på “Lucka 24 – Vinn 1 ml filler!!

 1. Zara säger:

  Skulle varit bästa julklappen att vinna detta! Har länge velat ha en behandling med fillers men inte haft råd till det. <3 <3

  Svara
 2. Hannah säger:

  Ååh vilket pris! Jag vill vinna detta för att jag verkligen beundrar Joanna och hennes kompetens. Hon är den överlägset bästa på fillers i Sverige enligt min mening, och jag skulle bli så glad om jag fick ta del av hennes kunnande.

  Följer på insta (haen84)

  Svara
 3. Sofie säger:

  Det hade varit bästa julklappen nånsin. Har velat de sålänge men pga amning har jag inte kunnat förut.
  Och efter de tråkiga slutet på året där jag blev varslad lagom till jul hade det varit bästa julklappen och boosten ever.
  Och att de är hos Joanna man får bli fin gör ju lyckan total.

  Håller mina tummar ?
  Kramar

  Svara
 4. Frida Andersen säger:

  Jag ska göra en nystart nästa år, komma i form, skaffa nytt jobb eller kanske en utbildning och därmed nya vänner förhoppningsvis. En filler behandling som jag inte haft råd med hittills hade varit grädden på moset och gett mig det där lilla extra för att verkligen känna mig på topp och ta mig an världen 🙂 som mammaledig har man inte råd att unna sig sån lyx tyvärr..

  Svara
 5. Christina Frisberg säger:

  Japp jag hänger på minsann detta vore verkligen spännande att få prova , jag har ännu inte gjort några fillers men det skulle ju inte skada för läpparna blir ju som bekant tunnare med åldern och nasoglabialvecken djupare för var dag minsann .
  Gillat & Delar & Följer & Hoppas såklart på lite flax så jag blir några år yngre strax 😉
  God Jul!! 🙂 <3

  Svara
 6. Loma mohamed ali säger:

  Jag är en student som bor tillsammans med min mamma som är ensamstående och sjukskrivning så detta är det sista som finns på våran prioriteringslista just nu. Därför skulle jag bli överlycklig om just jag fick den möjligheten att vinna detta. Detta är verkligen vad jag har önskat mig, håller tummarna att du väljer mig.

  Svara
 7. Anna Berglund Lundqvist säger:

  Skulle ju vara kul att få en mun med läppar som syns……
  Gillar på fb i insta annahillevi1970

  Svara
 8. Christine säger:

  Om jag vann detta fina pris skulle jag definivt inte hänga läpp, jag skulle snarare få världens finaste läppar. För min dröm är att göra fillers i läpparna, men min man motsäger sig detta. Men om jag skulle vinna priset så kan jag ju faktiskt få göra det och visa honom hur himla snyggt det faktiskt är. Och sen lär jag vara fast för alltid.
  Hoppas få göra detta som en belöning efter en tuff graviditet som jag hoppas är över om max en månad. Lite självförtroende behövs på nytt!

  Svara
 9. Michaela Lindh säger:

  Berättade för min syster om den här vinsten och hon ropade rakt ut att hon verkligen ville vinna detta. Hon är en ensamstående mamma som kämpar dag in och dag ut, hon förtjänar verkligen att unna dig detta så hon kommer igång med dejting igen 😉

  Svara
 10. Angelika Chong säger:

  Du bloggade i maj månad om Joanna Seibolt och jag har sen dess googlat henne och funderat på fillers typ var och varannan dag. Jag har inte riktigt vågat fixa rynkorna men litar på ditt omdöme. Dina läppar blev så naturliga och vackra. Om jag skulle vinna detta så får du gärna följa med och blogga om min förvandling. Att bli av med nummer 11 mellan ögonbrynen skulle vara en dröm.

  Svara
 11. Anna L säger:

  Har länge klurat på att unna mig en behandling hos henne och det är klart att livet och sorg sätter sina små spår. Vill gärna få prova att få känns mig som mig själv igen och inte se så sliten och trött ut. Ett nytt år med en nystart för mig

  Svara
 12. Tina säger:

  Hade varit en fantastisk vinst att få testa detta. Nå somig jag länge velat men inte riktigt vågat ?

  (Hade skrivit innan men ser ej min kommentar om det nu blir 2)

  Svara
 13. Anna säger:

  Wow vilken lycka det hade varit att få vinna detta. Skulle vilja att mina ögon “log”

  Så nu håller jag en tumme

  Svara
 14. Fey Larsson säger:

  Drömpris verkligen! Hade blivit så lycklig om jag vann. Är så avundsjuk på allas fina läppar men har aldrig ens tänkt tanken att göra det själv då det kostar ca hälften av min månadshyra, pengar som jag måste lägga på mat.

  Kramar från Fey

  Svara
 15. Maria säger:

  WOW, vilken toppentävling!!
  Att få gå till bästa Joanna är det nog ingen som tackar nej till, inte jag heller.
  Efter en något tuff höst och vinter så skulle jag verkligen behöva Joannas experthjälp till mitt ansikte.

  Kram M

  Svara
 16. Therese säger:

  Jag hade velat vinna detta som en julklapp till mig själv för att få lite extra lyx i vardagen som nybliven (ofrivilligt) singel mamma ? Snacka om guldkant i vardagen ??

  Svara
 17. Katta säger:

  Jag har länge velat göra detta, men ekonomin har inte riktigt tillåtit.
  Det hade varit en perfekt födelsedagspresent till mig själv efter ett turbulent år.

  Gott nytt år! :-*

  Svara
 18. Malin säger:

  Har drömt om att göra mina läppar riktigt länge, så att de får lite volym, haha! Men jag har två kids och de går så klart före mig i alla prioriteringar och eftersom nya utgifter alltid dyker upp så känns de där fylliga läpparna ganska långt borta. Så det vore en dröm att vinna!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.