– Nervös men glad –

IMG_7669

Något fantastiskt är på väg och hände och jag är lite nervös i magen. Håll tummarna nu allihopa!

Idag var det lite kämpigt att gå upp med barnen till dagis. Jag lämnar de numera innan jobb och ingen av de ville gå på dagis. Isak sa att han hade ont i magen och Elias gnällde och stoppade huvudet i kudden att han ville sova. Men vi lyckades till slut ta oss till dagis. Elias är alltid ledsen när jag lämnar honom men hört att han inte är så när M lämnar honom så ja han har alltid varit otroligt mammig. Saknar de redan och har lovat att hämta tidigare.

Karin har åkt hem och det har varit så mysigt att ha henne hos oss. Man såg att Isak blev lite besviken för han hade nog sett henne stanna längre. Tiden går så himla snabbt och 2 nätter har hon stannat men ändå känns det typ som 5 sekunder så jag förstår barnen.

IMG_7663

Karin var med när barnen hade Lucia igår på dagis och det var så mysigt att vi kunde vara med allihopa även pappa M. Men mer om det i ett inlägg senare idag. Hoppas alla haft en mysig Lucia. Nu är det exakt 1 vecka och 2 dagar till jul. Wow fortfarande inte klar med julklappar men något mer är iaf inköpt. Jag tycker det blir svårare för varje år. Detta år har vi bestämt att inte överösa med julklappar utan satsa lite mer på något större ordentligt en en massa smått. Men jag sitter fortfarande och fundera på vad jag ska köpa till Isak. Han vill ha en massa lego som jag tror inte finns. Där är ett jätte stort Star Wars lego som han hittade Chewbacka i men jag vet inte ens om han kan bygga det stora. Jag förstår inte varför de inte gör mindre förpackningar med alla figurer. Men men vi får se. Ska leta vidare.

5 svar på “– Nervös men glad –

  1. Marina säger:

    Det finns sajter på nätet där man kan köpa lego bit för bit, även gubbe för gubbe, både nytt och begagnat, bricklink är en sådan sajt, som ett tradera för lego, typ. Kolla där!
    /M

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.