– Lucia 2015 del 2 av 2 –

Lucia 01

Igår var det Lucia på förskolan och det var så himla bra arrangerat. Jag tyckte detta var en jättebra idé. Småbarnsavdelningen bjöd på Luciafika kl 14:30 och storbarnsavdelningen bjöd på Lucia kl 16. Jag tyckte det var jättebra att de små slapp Lucian. Elias kunde dock vara med i tåget om han ville men han ville bara vara med mig. Isak var jätteduktig trots att han ville stå vid kanten med oss. Men jag sätter ingen press på honom. Tänker inte tvinga honom till något. Och så länge man inte tvingar barnen att vara med så blir det ju inget gnäll. Är ju alltid någon som blir ledsen men jag tänker att om Isak blir ledsen så får han ju komma till mig.

Lucia 02

Isak fick vara med på Elias avdelning när vi fikade. Det bjöds på Lussebullar, pepparkakor, glögg och varm choklad. Efter fikan så satt vi alla i en ring, föräldrar och barn och sjöng Luciasånger. Jättemysigt och barnen fick även önska sig några sånger så det blev lite “Bä bä vita lamm” osv.

Lucia 03

Vi fick plocka ner alla saker Elias gjort på avdelningen. En massa pynt som vi kunde sätta i julgranen sen på kvällen.

Lucia 04

Lucia 05

Sen var det dags att ta på barnen för Lucia tåget. Här ovan ser ni mina michelin tomtegubbar hihi.

Lucia 06

Sen gick vi hem och lagade köttbullar med potatis och brunsås. Mums! Eller ja det var Karin som lagade maten. Jag pyntade granen med barnen. Det var verkligen ett mysigt avslut på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up