– Lucia 2015 del 1 av 2 –

Lucia 01

 

I söndags var vi inne i Malmö för att njuta av Lucia och 3:e advent. Det var mysigt och barnen uppskattade det men jag blev besviken. Jag förväntade mig ännu mer och nästan inget lös i träden på Gustav adolfs torg. Det brukar vara ett stort träd full med paket som lyser men bara ett par paket lös. Ett träd brukar har istappar som lyser men hela det trädet var släkt. Ett träd lös med lampor och allt kändes så misslyckat men jag visade det inte för barnen för de visste ju inte vad som väntade vilket var tur. Fattigt att Hansa kompaniet stängde skit tidigt så där var inte ens öppet och de håller på att bygga om och ska vara klart 2017!!!

Lucia 02

Däremot hade de satt upp 2 igloos på Gustav som var fint uppsatt. En massa lampor, tomtemor och tomtefar bjöd på pepparkakor och det fanns pyssel och kortfilmsvisning.

Lucia 04

Lucia 03

Vi fick också njuta av snö inomhus. Träffade på några vänner och så hade vi ju Karin med så det hela blev extra mysigt.

Lucia 05

Vi fick även se en glimt av det pampiga Luciatåget som Isak tittade på med stora ögon.

Lucia 06

Dock var barnen redan så trötta och vi skulle ju hinna hem och göra middag så vi gick inte in i de stora folkmassorna på stortorget där Lucia skulle uppträda utan åt goda munkar och gick förbi skyltningen på Hansa.

Lucia 08

Lucia 07

Lucia 09Men vi hade en trevlig stund i stan. Det roliga när vi promenerade in var att Isak sa WOW och reagerade på sånt som inte ens hörde till advent och julpynt haha. Typ lampor under taket på Hansa osv. Typ sånt som alltid finns året om. Så söt! Allt är ju så nytt för honom så vi inte brukar gå i stan i Malmö med barnen. Blir ju oftare något köpcenter i och utanför Malmö då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.