Idag har jag längtat efter ännu mer träning!

Det är rent galet. Man känner att fan man är helt slut efter passet på gymmet men så snart man återhämtat sig så känner jag att tog jag ben i morse så kanske jag kunde ta överkropp ikväll. Vad ska man då ta imorron? Ja jag kan ju dela upp överkropp i 2 delar. Hehe…

Är det bara jag som blir så? Och jag bara älskar att bli helt beroende av träningen. För mig är det livet!

Har dock känt halva dagen att jag hade behövt en powernap men inte en enda gång har jag känt att det varit läge att somna några minuter från barnen. Och de sover ju inte middag längre heller.

Sista tiden har jag gått igenom så himla mycket så har haft problem att sova. Inget negativt asså utan att tex jag fått in träningen igen och får en bättre kost så är det en väldig omställning för kroppen. Speciellt för mig som kan vara väldigt slarvig med kroppen.

Idag har det varit riktigt mysigt med barnen.

image

Vi har målat, ritat och lekt och mycket mer. Elias är dock fortfarande så jäkla hårdhänt när han leker och ska liksom hålla en runt nacken och hänga osv. Fatta att det gör ont samt så är han så stark ungen ha ha.

4 svar på “Idag har jag längtat efter ännu mer träning!

 1. Johanna altun säger:

  Visst är den häftig den där känslan. Suget efter träning. Har ju nu inte tränat på 2 dagar förutom min power walk i förrgår. Och jag längtar verkligen efter gymmet. Sitter på jobbet och funderar på var jag ska kunna smita en timme och få till lite träning.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Haha vad härligt med en möjlighet att smita iväg från jobb för att träna! Ja jag har abstinens bara jag typ går ifrån träningen nu haha

   Svara
 2. Marina säger:

  Endorfinjunkies är vad vi är 😉 Och när har det där flow-et är det ju bara helt underbart!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Haha eller hur! 🙂 det blev inte mer träning igårkväll. Fick räcka med ett pass. Man behöver ju inte överdriva det liksom även om jag säkert kommer göra det då och då. Men som du säger är det så underbart! Jag har svårt att säga till kroppen att vila är också träning. Men det blev ju vilodag i torsdags så det får räcka med vila denna veckan 😉 haha vad hände med att ta det lugnt!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up