När man blir helt besatt av träningen!

Ja jag är en allt eller inget. Nu har jag verkligen kommit igång med träningen riktigt ordentligt och det är så himla kul! Livet är verkligen familj och träning på förstaplats. Och jag vill bara träna hela tiden men får påminna mig själv om att vila också är träning.

image

Det är märkligt hur kroppen funkar. Så fort man tränar börjar kroppen tänka bra energi. Att fylla på med sånt kroppen behöver. Mums! En av mina favoriter mellanmål just nu är kokoskvarg med blåbär och kanske banan och nötter. Lite vad som finns hemma.

Idag körde jag ben och när man kom igång med träningen igen var det så jobbigt men nu är man inne på så många antal gånger att man börjar orka mycket mer och äntligen kan lägga på lite mer vikter.

Imorgon kör jag övre rygg, axlar och bröst och just rygg är något jag verkligen älskar att träna. Ska nog lägga in ett enbart ryggpass snart bara för att det är så skoj!

2 svar på “När man blir helt besatt av träningen!

 1. Marina säger:

  Gillar också att träna rygg! och axlar! Just nu är jag helt såld på thaiboxningen! Men jäkligt trött på den här förkylningen som liksom aldrig ger sig! Mådde jättebra onsdag-torsdag. Hosta och ont i lungorna idag igen *suck*

  Gött att se att du kommit igång igen! HEJJA

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men fan!! Det är jäkla skit med förkylningar. Jag har i stort sätt varit sjuk hela vintern. Och hösten dessutom. Ja jag minns inte hur länge men det är så skönt att man är igång i träningen nu.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up