Abstinens är ett faktum och jag gör ett avslöjande i min blogg

Idag körde jag rygg, axlar och bröst och jag känner sån glädje när det är över och jag vet att morgondagens pass är ben. Ska testa 2 nya övningar som jag bara blev sugen på att testa då jag aldrig testat de tidigare.

Hur trött jag än känner mig så känner jag att jag gärna hade kört ett pass till på kvällen. Asså när man är igång så här mycket med träningen så undrar man varför man överhuvudtaget haft uppehåll. Fast det trista sanningen är ju att det inte enbart har med ork och vilja utan en massa sjukdomar som drabbar familjen.

Men nu har man ju bara bättre tider att se fram emot då vintern går mot sitt slut och våren ska komma.

Denna helgen har varit så himla lång men det är för att barnen endast går 15 timmar på dagis fom nu. Så de är hemma 4 dagar i streck för att gå 3 dagar på dagis. Och varför ju jag kan avslöja att jag nu är arbetssökande då jag har sålt affären och nu söker nya utmaningar så har du jobb till mig tveka inte att höra av dig! 🙂 Jag kan ju det mesta ha ha.

Men det är också abstinensen att vara utan jobb som gör att jag måste träna varje dag. Annars klättrar jag på väggarna. Blir bara 1 vilodag i veckan och jag har lust att lägga på ett andra pass på en dag jag redan kör pass. Jag boxar skiten av säcken efter ett styrkepass och jag springer för att bli av med ångesten. Jag är inte en person som klarar av att vara arbetslös. Det kliar i hela kroppen så jag har redan sökt en jäkla massa jobb och redan varit på en intervju men där undrade de om jag kunde få stöd från arbetsförmedlingen så det har jag redan räknat bort tyvärr. Men har ett annat jobb på g kanske som jag hoppas på att få gå på en intervju snart.

När man är arbetslös har man barnen 15 timmar på dagis. Man har inte rätt till fler. Och jag kan säga att det är svårt att få de timmarna till att räcka för arbetssökande osv. Förstår inte hur de tänker. Jag är glad för att jag har mer tid med barnen men jag vill också göra allt och lägga mycket tid på att bara hitta en anställning så jag kommer igång igen!

Ja men tacka vet jag att man har sin träning.
image

Och sina proteinshakeprojekt hahahahaha….

16 svar på “Abstinens är ett faktum och jag gör ett avslöjande i min blogg

 1. Jeanette säger:

  Ja, det är väldigt konstigt det där. Det går emot sig själv väldigt , att kunna söka jobb och vara tillgänglig för intervjuer när man samtidigt bara få ha barn 15 h på förskolan :-/
  Hoppas du snart finner dig nåt. Jag har varit sugen på att byta jobb i snart 3 år typ, men inte fått napp när jag har sökt nåt av det jag har kunnat tänka mig. Är usk och vill komma ifrån detta med att jobba varannan helg och många sena kvällar blir det också. Inte kul alls, men jag måste hålla hårt i mitt jobb då jag har en heltidstjänst och kan inte sluta utan att ha nåt nytt att gå till pga det ekonomiska.
  Haft samma yrke i 10 år nu och blir ju tvungen att skola om mig om jag ska ha en suck att få jobba med nåt annat känns det som. Ingen lust att dra på mig ännu ett CSN lån när jag blev av med mitt för drygt 1 år sen 🙂

  Ska öppna en onlineshop, en mindre till att börja med där jag ska sälja mina kreaktioner då jag älskar att vara kreativ på datorn. Kan ju hoppas det kan vara början på nåt, så kan jag ägna mig åt det på heltid sen *haha* Kan ju alltid hoppas och drömma iallafall.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Oj vilket dilemma. Jag förstår dig!
   Men det kanske kan bli något med en online shop! Låter väldigt spännade och kreativit. Vad ska du sälja? Kram 🙂

   Svara
   1. Jeanette säger:

    Jag ska sälja grafiska prints som jag gör och tanken är även att sälja anteckningsböcker med mina motiv 🙂

    Svara
    1. ♥ Sojka ♥ säger:

     Vad spännande! 🙂 Det låter som en jättebra idé! 🙂 Det är ju perfekt när man kan börja med sitt företag vid sidan av sitt jobb!

     Svara
     1. Jeanette säger:

      Ja, det är lite så man får börja. Nu är jag dock mammaledig och har mer tid än om jag hade jobbat:)

     2. ♥ Sojka ♥ säger:

      Åh får sån dejavu från när jag var mammaledig med första barnet. Finns inget som slår det. Känner kärlek i hela kroppen! <3

 2. Cherie säger:

  När man väl är igång med träningen ställer jag oftast samma fråga. Nu längtar jag dock efter att vi ska bli friska från förkylningar här hemma så att jag kan komma igång och träna igen. Dock blir det fokus på rörlighetsövningar och promenader nu tills kroppen är 100% frisk igen 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja dessa jäkla förkylningar! Jag kände lite i morse och blev livrädd men det försvann sen. När man har sånt flow vill man verkligen inte bli förkyld! 🙂
   Ja man måste lyssna på sin kropp! Krya på dig! <3

   Svara
 3. Louise säger:

  Det suger att vara arbetslös jag vet det är därför jag pluggar till förskollärare.
  Jag har tyvärr inget jobb till dig men jag önskar dig all lycka till med jobbsökandet.
  Har själv börjat söka jobb nu till sommaren då de flesta eller ja väldigt många förskolor har stängt under sommaren eller har så pass lite barn så det inte behövs vikarier.
  Jag söker även över bron.
  har suttit hela dagen med en omtenta om intersektionalitet(fråga mig inte vad det är jag fattar inget av det fortfarande haha) så jag hoppas jag blir G denna gången. Orkar inte en gång till att tenta om i den.

  Ha en bra lördag och helg.
  Kramar

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tänker att det är stora möjligheter att få in en fot på sommaren när de söker vikarie. 🙂
   Ja det är lite rastlöst men också otroligt spännade. Himla kul att leta och söka jobb. Hur ser liksom mitt år ut framöver? Ja det vet jag ju inte hihi. Kram

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Gud vad kul att du blir så peppad av att läsa min blogg! Vad glad jag blir hihi. 🙂 ja träna hemma är ju super bra ju!! Kram

   Svara
 4. Znogge säger:

  Det var inte länge du var affärsinnehavare men jag förstår dig! Kan tänka mig att det var jobb precis hela tiden… Lycka till med arbetssökandet!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Nä med tillräckligt för att man har fått en hel del nya erfarenheter. Vi ville inte sälja nu men köparen var envis och ville så gärna så vi bestämde oss till slut att sälja. Nu i efterhand känns det jäkligt bra men jag hade svårt att skiljas från mitt lilla barn som det kändes som!
   Tack så mycket! Känns grymt spännande att vara arbetslös! Haha låter knäppt men jag gillar ovetskapen om hur året kommer se ut. Vad kommer jag jobba med osv. Men nu har jag varit företagare i så många år så det känns otroligt kul att bli anställd igen! 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up