En dag på landet hos pappa!

Igår var vi hos pappa (morfar Benny) och badade, pysslade, grillade och hade vattenkrig. Barnen kunde inte få nog av badandet. Speciellt Elias som i stort sätt badade tills vi skulle hem. Det var ju helt fantastiskt väder! 

Vi tittade även runt för att se vad mer som hade gjorts där ute. Stallet är i princip klart. Men hästen var ute i hagen så den får vi se en annan gång. De har även skaffat en till katt. Världens sötaste kattunge. Den busade barnen med och den tog sina sovstunder då och få likt ett spädbarn som sover ofta. Den vaknade inte ens om man petade på den.

Jag kollade även in receptionen där pappa ska ha sin ramverkstad men där var fortfarande mycket att göra. Har används till förvaring nu ett tag med saker från förr och en del saker från mamma. Mina syskon Miki och Lollo höll på att gå igenom och man blev påmind av mamma när man fick igenom lite av grejerna.

Man längtar själv efter hus eller gård när man är där ute men herregud vad de haft att göra. Allt har liksom renoverats likt stallet som bara har skalet som är gammalt. Allt annat är nytt. De har även byggt en övernattningsstuga och tanken är att de ska hyra ut stall och det lilla huset till någon hästälskare. 

Ja denna helger har verkligen varit en liten minisemester för oss. Vad har ni själv hittat på i helgen?

Hos pappa 01 Hos pappa 02 Hos pappa 03 Hos pappa 04 Hos pappa 05 Hos pappa 06 Hos pappa 07 Hos pappa 08 Hos pappa 09 Hos pappa 10 Hos pappa 11 Hos pappa 12 Hos pappa 13 Hos pappa 14 Hos pappa 15 Hos pappa 16 Hos pappa 17 Hos pappa 18 Hos pappa 19 Hos pappa 20 Hos pappa 21 Hos pappa 22 Hos pappa 23

2 svar på “En dag på landet hos pappa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.