Ja då fångas det Pokémon här!

Mina barn har inte tagit upp det tidigare så jag har låtit det vara men blev faktiskt väldigt positivt överraskad, när Isak kom hem och frågade om det då han hört om det på förskolan, så jag sa att jag hade det på mobilen och vi gick ut på jakt. Jag hade ju redan testat det och fångat en hemma men så fort vi kom ut så var där en med och Isak blev lyrisk.

Vi tog en runda och barnen skuttade fram som aldrig förr. Tyvärr hittade vi inga fler men ska till Balders hage imorgon med barnen och kolla där. Vi fick en härlig och skojig runda och jag var noga att påpeka att man ska tänka på vart man går och ha koll på det verkliga livet så att säga. Mina barn är ju så små 3 år och snart 6 år så de får gå med mig. Ja lillebror ville såklart haka på.

Nu förstår jag vad folk menar om att det blir socialt för på vår korta rund hann vi prata med flera. Nu behöver jag såklart alla tips och råd från andra då jag inte är så påläst på Pokemon.  

8 svar på “Ja då fångas det Pokémon här!

 1. Terese Engvist säger:

  Visst är det kul! I mitt inlägg från idag ger jag alla bra tips till PokemonGo via en superbra guide.
  Lycka till!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det var mycket roligare än vad jag trodde och kul att se barnen så roade av det med!
   Har du något tips du kan tipsa om här för just nybörjare?

   Svara
 2. Christer Holm säger:

  Jag spelar en del med min dotter men tror det kommer bli mer när hon får sin nya mobil som jag beställt, tycker det är underhållande och roligt . Samtidigt kommer man ut och gör något tillsammans med barnen som båda gillar..

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Hur gammal är dottern? Mina får dock haka på mig. Något för unga än så länge. Förresten när tusan är åldern inne för egen mobil? Hihi
   Ja det är ju det som är så fantastiskt. Man märker ju inte ens hur mycket man gått! 🙂
   Verkligen kul att göra något tillsammans med barnen med!

   Svara
 3. Kaj Lundahl Claesson säger:

  Hej Sojka
  Var ute i helgen med mina barn som är 9 och 15år gamla. Det är ju kanonbra spel. Man får både motion och tid med barnen. Tips finns på Youtube enligt min son. Jag är själv nybörjare.
  Mvh Kaj

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är verkligen ett kanonspel och jag ser fram emot att lära mig mer!
   Youtube är ett jättebra tips! Sonen brukar ju kolla där efter andra tips men vi ska kolla lite innan vi går ut på morgondagens äventyr! 🙂
   Ja verkligen skoj att man kan kombinera att umgås med barnen!
   Tack för att du tittade in! 🙂

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Kan tänka mig det! Träffade några grabbar som började prata i massa termer som jag inte hade någon aning vad det betydde! Hahahaha

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.