Besök Swop shop!!

Igår var jag förbi Swop Shop i Malmö. Där kan du byta in dina kläder mot en serviceavgift på 25% av värdet sen får du plocka kläder, skor och accessoarer för hela värdet av det du lämnar in! Så lämnar du in kläder till ett värde av 1000kr så betalar du 250kr men får plocka vad du vill till ett värde av 1000kr! Ett superbra koncept som bidrar till miljön och att minska köp och släng beteendet. När du sen tröttnat på dina kläder så är det bara att gå och lämna in igen och byta till dig nytt. Det som också är positivt är att du har ett konto där så hittat du inget du vill ha just nu så kan du komma tillbaka en annan dag. Swop shop klädbytarbutik finns även på Facebook. 

Igår hittade jag en jättefin skjorta till Isak samt ett fint badlakan som såg ut som en piratkostym som man drar över huvudet och totalt betalade jag 110kr och det såg helt nytt ut! Man kan nämligen också handla där. 

Butiken är jättefin och mysig och du hittar den på Själbodgatan 2c i Centala Malmö.

Bättre service är dessutom svår att hitta! Jane som äger butiken kom med kläder i min storlek så jag fick en massa kul att prova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.