– CEO och icke befintliga kvinnor –

Jag såg en video av Felicia ang att googla CEO. Att när man googlade CEO så var det första som kom upp efter att ha bläddra förbi X antal medelålders män en Barbie. Men hallå! Det ska vi ändra på. Så de som var CEO eller entreprenör skulle tagga i sociala medier och en månad ska hon googla igen. Jag driver eget företag och har drivit flera och det är ingen positiv uppmuntran för kvinnliga entreprenörer när de ska hitta andra förebilder. Så därför postar jag detta inlägg och hoppas att fler följer efter! Är ni inte CEO eller entreprenör själv så kan ni ju alltid tipsa om någon annan i sociala medier. Man kan tagga på blogg, instagram, facebook mm.
CEO
Nedan har jag länkat till Felicia om ni vill kolla på hennes klipp. En grym entreprenör som har många järn i elden. Det är också hennes bok jag varit med i angående sociala medier.
Låt oss skapa en bättre bild och en inspiration för framtida unga entreprenörer. Jag vill själv vara en bra förebild och vet att det finns massor av kvinnliga entreprenörer där ute!

//The first female CEO on Google is… Barbie!The first female CEO on Google is, Barbie! Let´s change that now! Are you with me, tag your female CEOs to show how many we are! #CEO

Posted by Felicia Margineanu on den 28 november 2015

2 svar på “– CEO och icke befintliga kvinnor –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.