– Tufft att vara mamma ibland –

Idag har jag sån klump i magen. Isak ringde till mig och grät från djupet av sitt hjärta. Hjärtskärande! Han sa att han inte vill gå till läkaren. Vad ska man säga till sitt barn? Man måste ju ändå gå. Mitt vackra barn. Jag lider när du gråter. Du ska se att det inte är någon fara att gå till läkaren. Vi gör det för ditt eget bästa och för att vi vill att du ska må bra. Du har det inte lätt med din förkylning och du mådde ju så bra efter att vi åkt in akut. Minns du? Du vill ju må så bra. Sova så bra. Isak blev rädd för att de stack honom i fingret för att kolla hans värde. Jag känner inte att jag kan inte ljuga och säga att han inte ska stickas i fingret. Men jag har lovat att fråga så fort vi går dit. Om han kanske slipper det. Jag tror ju att vi bara ska lyssna på honom. Jobbigt det där. Man kanske skulle gå oftare till läkaren bara för att de ska vänja sig. Men samtidigt ska man ju vara glad att man inte behöver gå till sjukhuset så ofta. Men jag tror det blir enklare med tiden. Nu är han så liten så han minns inte andra ggr han varit på sjukhuset. Då hade han ju kommit ihåg att det inte är så farligt.

Ja ingen sa att det skulle vara lätt att vara mamma. Men det är också underbart att vara mamma. Dessa stora kramar man får av sina barn. Att vara deras närmsta trygghet. Att någon älskar en som ens barn gör. Underbart!

4 svar på “– Tufft att vara mamma ibland –

 1. Diana säger:

  Lilla fina söta!! Usch sånt är så jobbigt. Man vill ju inte att dom ska må dåligt, vara ledsna, vara rädda men heller inte ljuga för dom för då blir det värre nästa gång. Usch svårt, hoppas det går bra. <3

  Ps. ringde han själv till dig? vad stort det lät. 😀

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja med hjälp av sin pappa. 😉
   Ja det är inte kul men allt gick bra idag så han kände nog stor lättnad efteråt. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.