– Isak tyckte det var bästa läkaren –

Idag hade vi ytterligare en läkartid. Jag hade några frågor och kände att jag behövde prata med de angående Isak. Samt att de numera kräver läkarintyg om de måste ge luftvidgande på förskolan. Vi fick nytt recept och färskade upp minne på hur man ska medicinera. Och det var lärorikt för vi ska göra lite förändringar. Innan har vi fått rådet att kunna ta 2 puffar på en gång men bästa är en puff åt gången för att få i sig så mycket av medicinen som möjligt.
Jag hade också glömt hur länge man ska ge högsta dos och man ska aldrig trappa ner kortisonet förrän man gett det i 2 veckor.
Det var en fantastisk bra läkare. Tydlig och bra. Isak var också nöjd och sa att det var den bästa läkaren han träffat. Tomas tror jag han hette på Örestadskliniken. Har aldrig blivit så bra bemött på andra Vårdcentraler i Malmö som där. Jag fick klart och tydligt förklaring hur jag skulle ge medicinen och det kändes så bra. Han trodde heller inte Isak skulle bli så dålig igen då vi ska underhålla hans medicinering samt öka den vid minsta lilla hosta. Sen så hoppas vi ju han växer ur det vilket många barn gör runt 7 års åldern. Men alla barn gör ju inte det men jag hoppas att Isak är en av de som gör.
Isak var så duktig och han var så lättad över att det inte var några stick eller spruta denna gången. 🙂

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up