Maxomorra, kalsonger och när man kan själv

Maxomorra 01Här har vi en liten envis kille klädd i Maxomorra pyjamas som vi nyss fått hem med matchande mössa. Att få hem kläder från Maxomorra blir alltid bra och jag har aldrig varit missnöjd med det jag fått hem. Och inte barnen heller för den delen.

Elias har storlek 98/104 i dessa kläder och de är rymliga med sitter bra på min snart 3 åring.

Maxomorra 02

Elias började med kalsonger igår morse då jag handlade hem större storlekar åt Isak. De har ju helt blivit för små och tänkte det var dags att testa Elias igen med att sluta med blöja. Och vet ni vad? Det går fantastiskt jättebra. Han vill inte ha blöja och har gått på toa hela tiden. Visst har det hänt en och annan olycka men han vill inte ha sin blöja. Men det har varit väldigt få olyckor. Tror det var bara en igår och en idag om jag tänker efter. Jag tar på honom blöja på kvällen när han somnat och han tar av den själv på morgonen. Så nu känns det så fel att ta på den på dagis. Får ta och prata med fröknarna på måndag och ta med en massa extra kläder för det känns ju helt fel att börja med blöja på dagis om han redan kommit så här långt.

I och med detta så har det följts av att han vill göra precis allt själv nu igen. Han är faktiskt riktigt duktig på det. Han vill liksom vara den stora killen nu. Och undrar ni vad det är för streck Elias har i ansiktet på bilderna så är det för att han ritat mustasch på dagis som jag inte får bort.

Idag ska vi hem till syrran som fyller 23 år idag. Ska bli mysigt att ses igen då det redan var ett tag sen sist. Kram på er!

Inlägget är i samarbete med Kidsagency.

1 svar på “Maxomorra, kalsonger och när man kan själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up