Ikea bra eller dåligt?

Ja ibland kan man rent av ha blandade känslor av det stället haha. Hatkärlek eller vad ska man kalla det? Gillar du Ikea eller inte?
Vi hade inte varit på Ikea på väldigt länge och nu blev det istället flera turer på väldigt kort tid. Och varför det? Ja först och främst pallar barnen inte av det. Eller så är det vi som inte pallar barn och Ikea haha. Vi har dock jätteskoj tillsammans trots att det blir lite kaosartat i sina stunder men vi får liksom beta av lite Ikea i taget.

image

Första rundan blev det lite inköp, andra rundan lämnade vi tillbaka allt och gick ut, tredje rundan köpte M äntligen sängen vi kollat på och den står här hemma redo att bli ihopmonterad.
Ikea har tydligen slutat med att hyra ut släp. Det har jag helt missat! Vi har inte behövt låna släp på våra 9 år tillsammans och när vi väl ska låna så har de slutat med det ha ha ha. Men M fick hjälp av en vän så det var skönt!

Barnen ska få ett eget sovrum. Nu har de sovrum och lekrum i ett men för att de ska få mer plats till att leka och dessutom sova ostört så ska de ta vårt gamla arbetsrum. Dessutom ligger deras lekrum mot grannens lägenhet och varje gång grannen festar så känner jag fan hoppas inte barnens väcks. För det är alltid i deras rum det hörs som fan! Men i det nya rummet de nu ska sova i ligger mot en yttervägg utan grannar så tror de kommer sova ännu bättre.
Inga förebilder än. Får bli när allt är klart. Men jag kan säga det att arbetsrummet har mer blivit ett förvaringsrum och jag har suttit vid köksbordet och arbetat. Jag älskar köksbordet och att arbeta där. Vet inte varför det är så men jag har alltid haft en sån bra magkänsla just vid köksbordet.

4 svar på “Ikea bra eller dåligt?

 1. znogge säger:

  IKEA har ett stort utbud och ligger bra till prismässigt men jag tycker samtidigt det är en ganska så opersonlig och tråkig affär. Men visst blir det ett besök lite då och då!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja egentligen är det precis så. Men där finns en massa bra basvaror och det är så otroligt lätt att bygga ihop det. Vi är supernöjda med barnens våningssäng! 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up