Bloggmingel Malmö på Scandic Triangeln

bloggmingel 01

Det var en fröjd att komma iväg igår och bara vara Sojka och inte mamma-Sojka. Igår var det dags för Bloggmingel i Malmö på Scandic Triangeln. Arrangemanget bakom minglet var Käthe och Anna med företaget Bloggmingel.se.

Bloggmingel 02

Det var så trevligt och trots oplanerat mycket folk som var det en härlig stämning och trevliga företag. Dock får jag bli bättre på att mingla runt nästa gång för en nästa gång blir det helt klart! Man fastnade lätt med att prata med andra bloggare men det var ju så länge jag var ute på ett bloggmingel eller bloggevent så man var ju så glad att prata med alla man kände. Hade glömt hur kul det var och sen bror det mycket på hur allt är arrangerat. Nästa gång ska jag prata mindre med bloggare och mer med företag. Men en del företag hann jag ändå med. Och min tröga hjärna tog lite tid på sig att inse att det var de gröna banden man skulle ha utkik efter för de var företag. Vi bloggare hade blått band.

Bloggmingel 05

Innan minglet fikade jag med Mindy. Det var skoj att träffa dig vännen! Verkligen trevligt och så mycket att snacka ikapp! Vi får verkligen ses snart igen!

Kräm Hudvårdsstudio

En trevlig utställare var Kräm Hudvårdsstudio där man lätt fastnade av det ljuvliga dofterna. Helt klart ett ställe jag måste besöka för att höra ännu mer. Då det gamla stället stängde ner som jag gick på så är jag på G att hitta ett nytt ställe. Jätte trevlig och kunnig personal. De har ett jätte stort sortiment av hudprodukter samt behandlingar! Kräm hade också 2 stora tävlingar där man kunde vinna en massa produkter och behandling. Så nu håller man tummarna.

MilittaJätte kul att träffa min vän Fnulan som ställde ut med sina böcker Militta. Underbart att träffa dig och du såg så vacker och ung ut. WOW säger jag! Tack för att du finns, att bara få höra det gör så mycket. <3

Hunkmöller

Något som jag verkligen fastnade för var utställaren Hunkmöller. Ett företag som öppnar butik var fjärde dag och varierar sitt sortiment ofta. De berättade att de verkligen går in för att hitta rätt BH och att det inte bara är att hitta rätt storlek utan att de har 4 olika modeller då vi ser olika ut. Tex om man har volym på brösten, bredden mellan brösten osv. Dessutom har de rimliga priser och ett väldigt stort sortiment. Jag har bara hittat ett ställe i Malmö som har min storlek och ett ställe i Burlöv. Men då får jag lägga minst 500kr för att hitta en ny BH. Det har alltid känts lite orättvist och jobbigt att hitta BH så nu ser jag verkligen fram emot att besöka Hunkmöller. Jag hoppas verkligen de lever upp till mina förhoppningar för jag blev så himla glad av att upptäcka detta företag!

Nespresso

Nespresso bjöd på gudomligt kaffe och tävlade dessutom ut en Nespressomaskin och de hoppas jag verkligen ska bli min. Min motivering var att mitt bästa Nespresso ögonblick skulle vara innan barnen vaknar då man verkligen kan njuta av sin Nespresso fullt ut! Så får jag mitt moment månntro?

Bloggmingel 07

Ett annat företag som var på plats som minglade runt bland alla företagare var Marie Sol Sandberg. Hon sysslar med Japansk Cosmo Lifting. En slags zonterapi men med hjälp av massage i ansiktet. Här kommer lite information hämtat från deras sida.

Japansk Cosmo Lifting är en unik kombination av ansiktszonterapi, lymfdränage och ansiktsmassage, utvecklad av danska zonterapeuten Lone Sørensen. Det är en avslappnande behandlingsform som motverkar stressrelaterade spänningar och samtidigt har en utrensande verkan på alla organ.

Det är en behandling av muskulaturen och meridianzonerna i ansiktet som har effekt på hela kroppen. Genom att stimulera 24 reflexpunkter i ansiktet är det möjligt att balansera alla kroppens organ och muskler.

Läs mer på deras sida HÄR.

Jag har aldrig hört talas om denna behandling så det måste jag bara testa!

Det här var verkligen ett mingel i min smak och nu har jag ju också fått smak på det hela igen. Nu ska mamma-Sojka ut och röja vuxen-Sojka ha ha. Glöm inte alla mammor bort er själva. Mår mamman bra i familjen och tar hand om sig själv så mår hela familjen bra!

Här kommer en lista av företagen som var på plats
Scandic Triangeln
Wayne Photographer

Kräm Hudvårdsstudio http://kram-hudvardsstudio.se/

Hunkemöller https://www.hunkemoller.se/se_sv/

Uppy!
Nespresso https://www.nespresso.com/se/

Bloggagenturen.se  
Utvecklingsbyrån Öresund
Handelshuset Hylén & Olsson

World of Shape
City Fashion Jewelry
Billmate

Guchiakliniken
Japansk Lifting

Spires United

Createlle redovisningskonsult
Fotograf Jens C Hilner Jens C Hilner http://www.photomedia.se/

Galderma/Restylane
Rabatt.se

Run4x4

Smycken
Press

Missade flera av företagen tyvärr men hoppas på fler tillfällen snart!

4 svar på “Bloggmingel Malmö på Scandic Triangeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up